Πάτρα: Χαμόγελα για τον 9χρονο που νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε ΜΕΘ - Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 14:05 Πάτρα: Χαμόγελα για τον 9χρονο που νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε ΜΕΘ - Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο [Βίντεο]

Βγαίνει σήμερα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παρών ο 9χρονος Μάριος που είχε νοσηλευτεί με κορωνοϊό και είχε εισαχθεί μάλιστα και στη ΜΕΘ Παίδων.

Ο 9χρονος όπως αναφέρει το tempo24.gr, παίρνει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο. Μάλιστα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι γιατροί του νοσοκομείου του επιφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη καθώς του έδωσαν έναν "έπαινο" ώς δώρο που κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

"Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής με τον Μάριο"

Υπενθυμίζουμε ότι ο 9χρονος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Την επόμενη ημέρα παρουσίασε επιπλοκές με αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στον θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Πριν από πέντε ημέρες ο 9χρονος βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, με τα ευχάριστα νέα να ανακοινώνει στην ΕΡΤ, ο Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος Παίδων, υπεύθυνος της Μονάδας και Δ/ντής του ΕΣΥ.

"Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής με τον Μάριο. Είχαμε δώσει υπόσχεση στη μητέρα του, γιατροί και νοσηλευτές ότι θα της τον δώσουμε χαμογελαστό πίσω στην αγκαλιά της", είχε δηλώσει ο κ. Ηλιάδης.

Όπως είχε εξηγήσει μάλιστα, δόθηκε μάχη για να μην διασωληνωθεί το παιδί, καθώς η καθευθυντήρια οδηγία σε όλο τον κόσμο είναι στο μέτρο του δυνατού να αποφεύγονται οι διασωληνώσεις . Γι΄αυτό όπως εξήγησε γυρίζουν μπρούμητα τους ασθενείς για να διευκολύνεται η αναπνοή τους.

Πηγή: tempo24.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση