Βασιλακόπουλος: Ο γιατρός στην Κέρκυρα δεν είχε παράλυση από το εμβόλιο - Έχει διαταχθεί ΕΔΕ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 12:01 Βασιλακόπουλος: Ο γιατρός στην Κέρκυρα δεν είχε παράλυση από το εμβόλιο - Έχει διαταχθεί ΕΔΕ

Αλλάζουν όλα σε σχέση με τον γιατρό στην Κέρκυρα που σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις των τοπικών μέσων ενημέρωσης, είχε σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό του για κορωνοϊό.

Γιατί όπως αποκαλύπτεται, ο γιατρός που δήθεν νόσησε, είναι αυτός που κατηγορείται ότι παραβίασε την σειρά προτεραιότητας για τους εμβολιασμούς στην Κέρκυρα, κάνοντας τα εμβόλια σε φίλους του και γνωστούς του και ο Βασίλης Κικίλιας τον αντικατέστησε αμέσως. Μόλις έφαγε την καμπάνα και διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του άρχισε τα συμπτώματα...

Ο γιατρός που σύμφωνα με το corfutvnews.gr, νοσηλεύεται πλέον στο γενικό νοσοκομείο του νησιού, με τους γιατρούς να αναζητούν εάν τα συμπτώματα του ασθενούς σχετίζονται με το εμβόλιο το οποίο έκανε χθες, Δευτέρα η με την ΕΔΕ που διατάχθηκε σε βάρος του.

Τα πράγματα στην θέση τους επιχείρησε να βάλει ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θοδωρής Βασιλακόπουλος, όσον αφορά στην υπόθεση παράλυσης των κάτω άκρων σε γιατρό στην Κέρκυρα μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό.

Είπε επί λέξει:

«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)».

Και πρόσθεσε: «Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια».

Πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες του λένε ότι «ο δημοσιογράφος που έφερε τον τρόμο για τα εμβόλια στην Ελλάδα με την κοινοποίηση του θέματος είναι από τα άτομα που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς».

Πηγές: newsit.gr, Open

Προσαρμοσμένη αναζήτηση