Χαρδαλιάς για αποκατάσταση ζημιών: Έχουμε κινητοποιήσει τους πάντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 16:04 Χαρδαλιάς για αποκατάσταση ζημιών: Έχουμε κινητοποιήσει τους πάντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις περιοχές που αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα λόγω των χιονοπτώσεων, επισκέφθηκαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο υπουργός Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας.

"Έχουμε αυτή τη στιγμή κινητοποιήσει τους πάντες. Το πρωί στις 6 ήταν 42 τα σημεία, αυτή τη στιγμή έχουν μείνει 20. Μόνο στον Άγιο Στέφανο να σας πω ένα παράδειγμα, σε 13 περιοχές έχει αποκατασταθεί η ζημιά και συνεχίζουμε τώρα με την χαμηλή τάση. Δουλεύουμε συστηματικά όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και πιστεύω θα φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από χθες το απόγευμα που μας ζητήθηκε συνδρομή, λογικό είναι το κράτος έχει τις δυνατότητες να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του ΔΕΔΔΗΕ ή οποιουδήποτε το ζητήσει" δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

"Έχει γίνει μια τιτάνια προσπάθεια από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των βλαβών και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία. Συνεχιζεται η προσπάθεια, δεν έχει σταματήσει επί 24ωρης βάσης, τα συνεργεία είναι έξω. Κάνουν έναν σπουδαίο αγώνα γιατί πρέπει να ηλεκτροδοτήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρική ενέργεια με ότι αυτό συνεπάγεται" σχολίασε από πλευράς του ο κ. Σκρέκας.

Πηγές: enikos.gr, ΣΚΑΙ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση