Κορωνοϊός: Η ενημέρωση από Κικίλια και Θεμιστοκλέους για τους εμβολιασμούς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 18:08 Κορωνοϊός: Η ενημέρωση από Κικίλια και Θεμιστοκλέους για τους εμβολιασμούς

Όπως κάθε Τετάρτη ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και σήμερα μαζί του ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους ενημερώνουν για το θέμα των εμβολιασμών και γενικότερα της πανδημίας στην Ελλάδα. 

Η σημερινή ημέρα δεν είναι πολύ αντιπροσωπευτική όσον αφορά στα στοιχεία για την πορεία του κορονοϊού στην χώρα μας, αφού πολύς κόσμος δεν βγήκε μέσα στον χιονιά να υποβληθεί τεστ, και τα κρούσματα είναι χαμηλά και τα τεστ που έγιναν μέχρι σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

Σήμερα ο υπουργός Υγείας και ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας θα ενημερώσουν για το τι θα γίνει με τους εμβολιασμούς.

Ο κ. Κικίλιας είπε ότι εξαιτίας της κακοκαιρίας αναβλήθηκαν εμβολιασμοί και ραντεβού που περιλαμβάνουν και την πρώτη δόση για κάποιους και την δεύτερη για άλλους είπε ότι οι πολίτες θα ενημερωθούν με μήνυμα στο κινητό τους για την ημέρα και την ώρα του εμβολιασμού.

Ο υπουργός Υγείας είπε ακόμα ότι τα εμβόλια που είχαν βγει από βαθιά κατάψυξη δόθηκαν με επιχείριση που στήθηκε σε 450 τρόφιμους και εργαζόμενους στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και στην δομή της Αμυγδαλέζας. 

Παρακολουθήστε ζωντανά την ενημέρωση από τον Βασίλη Κικίλια

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση