Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:48 Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

«Αν μου το επιτρέψει ο εντολέας μου θέλω να μηνύσω την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο νέος συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, χρεώνει στην υπουργό Πολιτισμού, παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας καθώς στην - περίφημη πλέον- συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «επικίνδυνο άνθρωπο» που «την εξαπάτησε» υιοθετώντας πρακτικά τις εναντίον του κατηγορίες.

Κούγιας στο MEGA: «Ακραίοι ομοφυλόφιλοι αυτοί που καταγγέλλουν τον Λιγνάδη

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, απόρησε νωρίτερα όταν κλήθηκε να μιλήσει στο Mega, πώς ασκήθηκαν διώξεις και βγήκε ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με αυτά τα στοιχεία και χωρίς καν να κληθεί ποτέ να πει την άποψή του.

«Παίρνω αντίγραφα σήμερα και αντί για 41 καταθέσεις που να τον κατονόμαζαν για παιδεραστίες, βρίσκω μια δικογραφία με 5 σελίδες! Την κατάθεση μιας κυρίας που δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένη, που λέει ότι απατούσε τον σύντροφό της με τον Λιγνάδη… Και αυτή είναι σημαντική μάρτις. Και 2 ομοφυλόφιλοι ακραίοι».

Κόντρα με Χατζηνικολάου: «Δεν περίμενα ότι θα με υποδεχόσασταν έτσι»

Η παρουσία του Αλέξη Κούγια στον ΑΝΤ1 επεφύλασσε και μια μικρή κόντρα με τον παρουσιαστή του δελτίου Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος αναγκάστηκε να σηκώσει τον τόνο της φωνής του όταν ο γνωστός ποινικολόγος συνέχισε να τον διακόπτει την ώρα που μιλούσε. Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, παραπονέθηκε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για το ρεπορτάζ που προηγήθηκε και περιείχε δύο ανώνυμα επικριτικά tweets. 

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου από την άλλη, αφού ανέφερε ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό και πως το ρεπορτάζ περιείχε και την άποψη της πλευράς Κούγια του έδωσε «δίκιο» λέγοντας πως «Θα ενοχλούσε και εμένα».

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση