Στήριξη Μητσοτάκη στη Μενδώνη – Τι είπε στο υπουργικό συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 17:44 Στήριξη Μητσοτάκη στη Μενδώνη – Τι είπε στο υπουργικό συμβούλιο

Τείχος στήριξης στη υπουργό Πολιτισμού αναμένεται να υψώσει αύριο ο Πρωθυπουργός, στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή, που προκάλεσε ο ίδιος.

Τον τόνο έδωσε σήμερα, στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στη σκιά και των επικρίσεων που δέχεται η Λίνα Μενδώνη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Λιγνάδη, και από κυβερνητικά και κομματικά στελέχη.

«Είμαστε ένα συλλογικό Όργανο και πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλον στα δύσκολα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας παράλληλα την συμβολή της υπουργού Πολιτισμού στην επίλυση θεμάτων που είχαν να κάνουν με συναρμοδιότητες.

“Θυμηθείτε πόσους από εσάς έχει βοηθήσει η Λίνα Μενδώνη» δήλωσε, τονίζοντας ότι «κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει διάφορους υπουργούς κι έχει ζητήσει την παραίτηση των μισών μελών του Υπουργικού Συμβουλίου».

Ο Πρωθυπουργός στη συζήτηση στη Βουλή αναμένεται να τονίσει ότι τώρα είναι η ώρα της Δικαιοσύνης και ότι η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή στήριξε, ενθάρρυνε και παρότρυνε όποιον έχει να καταγγείλει κάτι μεμπτό να μη φοβηθεί.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση