90% πληρότητα στις ΜΕΘ της Αττικής! «Καμπανάκι» Κικίλια για τις εισαγωγές στα νοσοκομεία - LIVE η ενημέρωση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 18:08 90% πληρότητα στις ΜΕΘ της Αττικής! «Καμπανάκι» Κικίλια για τις εισαγωγές στα νοσοκομεία - LIVE η ενημέρωση

Ζωντανή εικόνα από όσα λέει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο προγραμματισμός του σχεδίου «Ελευθερία» την ώρα που ο «αόρατος εχθρός» εξακολουθεί να «σφυροκοπά».

Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα, 24.02.2021, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ενημερώνει ζωντανά για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Όλα αυτά την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.913 νέα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες στην Ελλάδα, με την Αττική να «βράζει» ξανά με 869 από αυτά (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά την γεωγραφική κατανομή).

Μαζί με τον υπουργό Υγείας είναι και η Αναστασία Κοτανίδου, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας πήρε αρχικά τον λόγο αναφερόμενος στα επιδημιολογικά δεδομένα του τελευταίου 24ώρου.

Ο υπουργός εξέφρασε την ανησυχία του για την Αττική, λέγοντας πως οι εισαγωγές στα νοσοκομεία είναι αυξημένες, καθώς μόλις χθες έγιναν 168 και προχθές 186.

Ειδικά για τις κλίνες ΜΕΘ, τόνισε πως έχουν 905 πληρότητα στην Αττική, αφού είναι γεμάτες οι 253 από 262!

Κορωνοϊός: Δείτε LIVE όσα λέει ο Βασίλης Κικίλιας για το εμβόλιο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση