"Είχε εμμονές με την κόρη μου" - Σε σοκ ο πατέρας της φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε από 27χρονο στο Τορίνο [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 23:45 "Είχε εμμονές με την κόρη μου" - Σε σοκ ο πατέρας της φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε από 27χρονο στο Τορίνο [βίντεο] Φωτογραφία: facebook

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο δράστης είχε χάσει τη δουλειά του και θεωρούσε υπεύθυνη την 20χρονη με την οποία απέκτησε εμμονή.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Τορίνο η 20χρονη Ελληνίδα η οποία δέχτηκε πέντε μαχαιριές από έναν 27χρονο με τον οποίο γνωρίζονταν. Σύμφωνα με τον πατέρα της φοιτήτριας, ο δράστης είχε εμμονές με την κόρη του την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για μια δουλειά που έχασε.

"Είχε γίνει παρανοϊκός με αυτό. Είχε εμμονές με την κοπέλα" είπε χαρακτηριστικά στο Mega, προσθέτοντας ότι ο νεαρός ήταν στην παρέα της Γεωργίας μαζί με άλλα 6-7 άτομα και φαίνεται πως την απειλούσε εδώ και μέρες μέσω μηνυμάτων στα social media.

"Την είχε απειλήσει πρώτα. Έστελνε απειλητικά μηνύματα. Υπάρχουν τα μηνύματα αυτά στην αστυνομία εκεί. Ότι "εσύ φταις για όλα. Για ό,τι έγινε και θα σε σκοτώσω". Δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε τέτοιο σημείο γιατί ήταν φίλοι, ήταν της παρέας δεν ήταν άγνωστος", δήλωσε ο πατέρας.

"Βγήκαμε από την εντατική, και είμαστε σε καλό δρόμο. Λέμε ότι διέφυγε τον κίνδυνο" πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, σημείωσε ότι ο 27χρονος είχε ζητήσει από την κοπέλα να συναντηθούν, πρόσκληση που εκείνη δέχτηκε, ενημερώνοντας και τους γονείς της.

"Λέω πήγαινε αλλά πρόσεχε. Πρόσεχε τι θα γίνει. Και μιλούσαν επί 4 με 5 ώρες μαζί και όταν η Γεωργία πήγε να φύγει την χτύπησε από πίσω. Όταν έφευγε. Δηλαδή δεν το χωράει το μυαλό μου. Δεν ξέρω" περιέγραψε σε κατάσταση σοκ ο γονιός της 20χρονης.

"Είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Κάνουμε μεγάλο αγώνα για να σπουδάσει στην Ιταλία το παιδί μας. Από ό,τι μου είπαν μετά από αυτό που περάσαμε θα χρειαστούν πολλά από εδώ και πέρα, για φυσιοθεραπείες, και ψυχοθεραπείες. Αυτά κοστίζουν πολύ" τόνισε.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση