Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκοτώθηκαν δύο φίλοι σε φοβερό τροχαίο - Συγκρούστηκαν μεταξύ τους με μηχανές - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 11:14 Σκοτώθηκαν δύο φίλοι σε φοβερό τροχαίο - Συγκρούστηκαν μεταξύ τους με μηχανές - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ένας από τους αδικοχαμένους νεαρούς με το ψευδώνυμο Rigo, είναι γνωστός μηχανόβιος youtuber και μάλιστα φαίνεται ότι κατέγραφε με κάμερα τη μοιραία κόντρα.

Τραγικό θάνατο βρήκαν τη νύχτα δύο νεαροί όταν προσπάθησαν να κάνουν μια παράτολμη κόντρα με τις μηχανές τους στην περιφερειακή οδό του Αιγάλεω.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιφερειακή οδό του Αιγάλεω, όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν κομματιασμένες τις μηχανές των δύο νεαρών.

Οι δύο νεαροί, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είχαν σχεδιάσει να καταγράψουν στην κάμερα κάτι εντελώς παράτολμο: να περάσουν με ταχύτητα ο ένας δίπλα από τον άλλο, πηγαίνοντας αντίθετα.

Όμως οι δύο μηχανές, αντί να περάσουν δίπλα - δίπλα, συγκρούστηκαν μετωπικά και έγιναν χίλια κομμάτια, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να σκοτωθούν ακαριαία.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μάλιστα ο Αντρέας Ρίγκο, όπως είναι το όνομα του στο κανάλι του στο ΥouΤube έχει ανεβάσει πολλά βίντεο με την αγαπημένη του μοτοσικλέτα, κάνοντας μάλιστα και ριψοκίνδυνους ελιγμούς. Οι διαδικτυακοί του φίλοι που τον ακολουθούν στο κανάλι του στην ιντερνετική πλατφόρμα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο τους youtuber αλλά και τον φίλο του.

Στο πένθος όμως έχουν βυθιστεί και οι οικογένειες των δύο νέων ανθρώπων αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα νεαρά αγόρια έφυγαν από την ζωή τόσο άδικα.