Κουτσούμπας για Λαζαρίδη: «Είναι και ψαγμένος εκτός από ψεκασμένος, τρομάρα του... Να τον χαίρεστε!»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 17:49 Κουτσούμπας για Λαζαρίδη: «Είναι και ψαγμένος εκτός από ψεκασμένος, τρομάρα του... Να τον χαίρεστε!»

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας τα έβαλε με τον Μακάριο Λαζαρίδη για το σχόλιο περί «κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη».

Στο στόχαστρο του Δημήτρη Κουτσούμπα μπήκε ο Μακάριος Λαζαρίδης με αφορμή ένα σχόλιο που είχε κάνει για τον Άρη Βελουχιώτη.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ μιλώντας στην Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου με αφορμή την υπόθεση metoo, είπε μεταξύ άλλων...

«Να περάσω και στο θέμα του δημόσιου λόγου, όπως ονομάστηκε η σημερινή συζήτηση που προκαλέσατε εσείς κύριε Πρωθυπουργέ. Για το δημόσιο διάλογο, ιδιαίτερα τον δημόσιο διάλογο στα social media.

Ξέρετε πολύ καλά, όπως και όλος ο ελληνικός λαός, ότι το ΚΚΕ επιλέγει τη δημόσια, σκληρή, ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεση με την πολιτική σας και μέσα και κυρίως έξω από αυτή την αίθουσα, εκεί που κρίνονται βέβαια τα περισσότερα.

Ξέρετε επίσης ότι δεν υιοθετούμε εύκολα κι αβασάνιστα αθλιότητες που αναπαράγονται ευρέως από δήθεν αθώες «μονταζιέρες» έως fake news και εκβιασμούς!

Άλλοι είναι αυτοί που έχουν την αθλιότητα αυτή ως δεύτερη φύση τους...

Κάποιους τους ξέρετε πολύ καλά μάλιστα κύριε Μητσοτάκη...

Διαβάζω ανάρτηση στενού συνεργάτη, βουλευτή σας. Όχι κάποιου τρολ, αλλά του βουλευτή σας, του Λαζαρίδη, που πριν λίγες μέρες το έκανε αυτό, μια ανάρτηση βγαλμένη από τον βούρκο του ναζιστικού Χρυσαυγητισμού! Έγραψε λοιπόν αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος: «Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο τους»! Μάλιστα παρέπεμπε και σε σχετικό άρθρο ο βουλευτής σε γνωστό διαδικτυακό σκουπιδότοπο. Είναι και ψαγμένος εκτός από ψεκασμένος, τρομάρα του... Να τον χαίρεστε!

Τόλμησε να βάλει στο στόμα του τον ήρωα της μεγαλειώδους Εθνικής Αντίστασης κατά της ναζιστικής γερμανικής κατοχής, που το άγαλμά του κοσμεί την πόλη της Λαμίας και το όνομά του είναι θρύλος και τραγουδήθηκε από όλο τον λαό μας πλην φασιστών και ταγματασφαλιτών.

Σας διαβάζω τι είπε άλλος βουλευτής σας στις 17 Νοέμβρη 2020 για την εκδήλωση της επετείου του Πολυτεχνείου: «1.500 επίδοξοι δολοφόνοι του ΚΚΕ» είπε, αναφερόμενος στην εκδήλωση που έγινε τότε με όλα τα μέσα προστασίας! Έβαλε και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ μέσα, η οποία συμμετείχε εκεί σύσσωμη...

Θαυμάστε λοιπόν ποιότητα δημόσιου νεοδημοκρατικού λόγου...

Αυτά, αλήθεια, πως τα λέτε; Οχετό; Κατήφορο; Μήπως πολιτικό λόγο και άποψη; Πείτε μας πώς τα χαρακτηρίζετε; Αν δεν τα καθοδηγείτε άμεσα, τα ανέχεστε και τα καλλιεργείτε!

Η ΝΔ έχει ποτίσει χρόνια τώρα όλο αυτό τον βούρκο, ιδιαίτερα μέσω των μηχανισμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λουστείτε τα, λοιπόν τώρα! Γιατί δεν μπορεί να μην ξέρετε ποιοι επιστρατεύουν άθλια, ρατσιστικά, μισαλλόδοξα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Όλο και περισσότερα στελέχη σας καταφεύγουν σε τέτοιες αθλιότητες για να τσιμπήσουν ένα κομμάτι που έχει μείνει πολιτικά άστεγο μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ντροπή και καταισχύνη σας είναι που επιλέγετε τέτοια τακτική! Για να μην μιλήσουμε για τα ανώνυμα και τα επώνυμα τρολ σας τι αθλιότητες επιστρατεύουν!

Μη σας πιάνει λοιπόν ο πόνος τώρα, για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν copy paste έτσι κι αλλιώς τον αυριανισμό κι αυτοί, ο οποίος πάντα είχε ειδικά το ΚΚΕ και τη συνεπή αριστερά στο στόχαστρο...

Η αηδία και η αποστροφή που αισθάνεται αρκετός κόσμος από το χαρακτήρα που παίρνει η μεταξύ σας αντιπαράθεση, είναι ισότιμη με την αηδία που νιώθει για τα γεγονότα που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Θα αναρωτηθεί ίσως κάποιος, όποιος μπορεί να αντέξει να δει τη συζήτηση στη Βουλή: Γιατί τόση σήψη και δυσωδία;

Ειλικρινά σάς λέμε ότι εμάς δεν μας κάνει πλέον καμία εντύπωση.

Γιατί, όταν ανάμεσα στους δύο πόλους αυτού του αστικού πολιτικού συστήματος, υπάρχει τόσο μεγάλη προσέγγιση, σε κρίσιμα ζητήματα για το παρόν και το μέλλον του λαού, τόσο θα καταφεύγετε στην αντιπαράθεση του βούρκου.

Και βέβαια, είστε πάλι εσείς οι ίδιοι όσοι επιλέγετε τον βούρκο, να επιστρατεύετε και τα ΜΑΤ και την καταστολή, τον αυταρχισμό, την τρομοκρατία και τη συκοφαντία, αξιοποιώντας τους γνωστούς παπαγάλους, όταν κάποιοι σηκώνουν κεφάλι, όταν κάποιοι αντιστέκονται, διαδηλώνουν με τα σωματεία τους, τους φορείς τους, τους φοιτητικούς τους συλλόγους, τα μαθητικά τους συμβούλια.

Μια κουβέντα μόνο γι' αυτό το θέμα. Μη διανοηθείτε, στο όνομα δήθεν της ρύθμισης του δημόσιου διαλόγου, να επιχειρήσετε να επιβάλλετε μέτρα περιορισμού της φωνής των συνδικαλιστικών οργανώσεων, των πολιτικών κομμάτων, των εντύπων που ασκούν ουσιαστική, σκληρή μεν, αλλά καθαρή κι έντιμη κριτική στην αντιλαϊκή πολιτική σας και στους διάφορους συμμάχους σας, στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ.

Και ξέρετε πολύ καλά ότι αυτή η κριτική δεν έχει σχέση με καμία «υπόγα», ούτε με καμιά «παράγκα»...

Γιατί τελικά, ό,τι φέρνετε ως πλαίσιο για να αντιμετωπίσει υπαρκτά προβλήματα αλίμονο, οδηγεί όμως μονίμως σε φίμωση ή σε κάποιο είδος φίμωσης.

Δεν είμαστε γενικά ενάντια στη θέσπιση κανόνων, αλλά στους κανόνες που φτιάχνουν οι κυβερνήσεις σας -και η δική σας- δεν έχουμε απολύτως καμία εμπιστοσύνη.

Προειδοποιούμε: Σε φίμωση τελικά θα οδηγήσουν και οι κώδικες δεοντολογίας που επεξεργάζεστε! Αυτό να το ξέρει ο ελληνικός λαός.

Εκεί που οδήγησε και ο διαδικτυακός καλλιτεχνικός «τρομονόμος», που επικυρώσατε μία εβδομάδα πριν για την τέχνη και το οπτικοακουστικό περιεχόμενο, δηλαδή σχεδόν για κάθε ανάρτηση μη αρεστή σε εσάς, που μπορεί να υπάρξει στο διαδίκτυο.

Και μην αρχίσετε πάλι να λέτε ότι «το ΚΚΕ βλέπει φαντάσματα». Γιατί με αυτό το ευρωενωσιακό νομοθετικό πλαίσιο, που έχει την υπογραφή και των δυο σας -και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ- πριν μία εβδομάδα, στην Ισπανία, φυλακίστηκε καλλιτέχνης, γιατί με τους στίχους τους «πρόσβαλε» λέει, τη μοναρχία, το βασιλιά και τη βασίλισσα! Μα πού βρισκόμαστε; Στο μεσαίωνα;».

Δείτε το χαρακτηριστικό video μετά το 16ο λεπτό...

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση