Lockdown: Παράταση μιας εβδομάδας στην Αττική εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 13:50 Lockdown: Παράταση μιας εβδομάδας στην Αττική εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι (φωτο intime)

Οι ειδικοί μίλησαν και τώρα είναι η σειρά της κυβέρνησης να αποφασίσει αν θα υιοθετήσει την εισήγησή τους για άλλη μια εβδομάδα lockdown στην Αττική. Στις έξι το απόγευμα οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Παράταση του lockdown στην Αττική έως τις 8 Μαρτίου εισηγούνται σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι ειδικοί της επιτροπής των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζουν και σήμερα όπως κάθε Παρασκευή. 

Αυτό σημαίνει ότι αν γίνει δεκτή η εισήγηση των ειδικών θα διανύσουμε την τρίτη εβδομάδα συνεχούς lockdown στην Αττική. Επίσης σημαίνει ότι οι κάτοικοι της Αττικής αποχαιρετούν την Τσικνοπέμπτη και ελπίζουν για Καθαρά Δευτέρα. 

Επίσης, διατηρούνται τα ωράρια ολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας που είναι τις καθημερινές από τις 21:00 έως τις 05:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 18:00 έως τις 05:00.

Την επόμενη Παρασκευή οι λοιμωξιολόγοι θα επανεξετάσουν τα δεδομένα και τότε και μόνο θα αποφασιστεί αν θα ζήσουμε και τέταρτη εβδομάδα σε lockdown στην Αττική. 

Υπενθυμίζεται ότι οι ΜΕΘ της Αττικής έχουν φτάσει στα όριά τους και οι διασωληνωμένοι αυξήθηκαν σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Χθες, 25/02/2021 ανακοινώθηκαν 1784 κρούσματα κορωνοϊού. Οι νεκροί ήταν σε μια ημέρα 39 και οι διασωληνωμένοι 367.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση