Πασχάλης Τσαρούχας: 18 νέους φάκελους κατέθεσε στον εισαγγελέα - Σοβαρές καταγγελίες για τρεις ηθοποιούς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 14:48 Πασχάλης Τσαρούχας: 18 νέους φάκελους κατέθεσε στον εισαγγελέα - Σοβαρές καταγγελίες για τρεις ηθοποιούς

Δεκαοκτώ νέους φάκελους κατέθεσε στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 18 καταγγελίες περιλαμβάνονται τα ονόματα τουλάχιστον τριών ηθοποιών, που έχουν απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες τη δημοσιότητα. Τουλάχιστον δύο από αυτές τις καταγγελίες φαίνεται να αφορούν σε πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα μη παραγεγραμμένες..

Την ίδια ώρα εξελίξεις αναμένονται και σε σχέση με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος γνωστού ηθοποιού της μικρής οθόνης, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα αποφανθεί για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού ο οποίος είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση, μετά την καταγγελία ότι βίασε πρώην συμφοιτητή του. Ο ίδιος έχει αρνηθεί την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως η πράξη έγινε μετά από συναίνεση και των δύο μερών.

 

 

«Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ό,τι και τον εισαγγελέα, ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ο, τι καινούριο έχουμε θα το φέρουμε», δήλωσε ο κ. Τσαρούχας εξερχόμενος της Εισαγγελίας.

Της Άννας Κανδύλη

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση