Υπόθεση Λιγνάδη: "Φύλλο και φτερό" σπίτι, αυτοκίνητο και υπολογιστής του σκηνοθέτη - Στις φυλακές Τρίπολης ο Κούγιας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 17:51 Υπόθεση Λιγνάδη: "Φύλλο και φτερό" σπίτι, αυτοκίνητο και υπολογιστής του σκηνοθέτη - Στις φυλακές Τρίπολης ο Κούγιας

Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι ο Λιγνάδης θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε εκείνους που τον οδήγησαν στη φυλακή με λαϊκά δικαστήρια.

Μετά τις πειθαρχικές αναφορές που κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας σε βάρος των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση Λιγνάδη, ο γνωστός ποινικολόγος μετέβη στις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται ο εντολέας του και συνομίλησε μαζί του.

Αμέσως μετά, ο δικηγόρος έκανε δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σημειώνοντας ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει πληροφορηθεί τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο κ. Κούγιας και είναι βέβαιος ότι αυτές οι ενέργειες θα είναι αποτελεσματικές.

Αποκάλυψε επίσης ότι θα γίνει έρευνα στη μηχανή, στο αυτοκίνητο, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς επίσης και στο σπίτι του αδερφού του.

"Να διευκολύνουμε τη δικαιοσύνη σε ό,τι θέλει και πολύ φοβάμαι ότι θα εκτεθούν πολύ περισσότερο αυτοί που οργάνωσαν αυτή τη συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος του και θα έχουμε ακόμη ένα όπλο στο οπλοστάσιό μας" δήλωσε ο δικηγόρος, έξω από τις φυλακές της Τρίπολης.

"Γνωρίζω τι σημαίνει για αυτόν να μιλούμε για την υπόθεσή του" σημείωσε, λέγοντας ότι έχει αιτηθεί να διενεργηθεί αυτοψία στην Επίδαυρο ώστε να γίνει γνωστό σε ποιο ξενοδοχείο τελέστηκε ο βιασμός που επικαλείται ο ένας από τους δύο καταγγέλλοντες. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αν αυτό το αίτημα δεν γίνει δεκτό, θα σημαίνει και προκατάληψη σε βάρος του πελάτη του.

"Έχω ζητήσει επίσης κατ'αντιπαράσταση εξέταση με τον φερόμενο ως βιασθέντα στον τόπο που φέρεται να έγινε ο βιασμός", είπε, κατηγορώντας τον καταγγέλλοντα ότι έχει αλλάξει την ημερομηνία που τελέστηκε η ποινικώς κολάσιμη πράξη.

"Δεν υπάρχει δωμάτιο στην περιοχή που να έχει κλειστεί στο όνομα Λιγνάδης ή στο όνομα του καταγγέλλοντος" υποστήριξε, ενώ χαρακτήρισε κατασκευασμένη και τη δεύτερη μήνυση σε βάρος του Λιγνάδη.

Οι επόμενες κινήσεις του Κούγια

Όπως είπε εάν ασκηθεί δίωξη σε βάρος της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση, -μετά την αναφορά που κατέθεσε- εκείνη θα αντικατασταθεί.

Μίλησε επίσης για αδικαιολόγητη προσωπική επίθεση από συνήθεις κύκλους "που νομίζουν ότι αυτοί είναι μόνο οι άνθρωποι που μπορούν επιβάλλουν στους άλλους έναν τρόπο ζωής, όποιος αμφισβητεί τον τρόπο ζωής τους είναι ομοφοβικός και ρατσιστής", προαναγγέλλοντας εκ νέου προσφυγή στη δικαιοσύνη.

"Ο Λιγνάδης θα καταθέσει και μηνύσεις και αγωγές σε εκείνους που τον έστειλαν φυλακή με λαϊκά δικαστήρια είτε είναι δικηγόροι, είτε είναι δημοσιογράφοι, είτε είναι ηθοποιοί, είτε είναι μάγειροι, είτε είναι μόδιστροι. "Το ίδιο θα κάνω και εγώ σε όσους προσπάθησαν να με συνδέσουν με παιδόφιλους" κατέληξε ο κ. Κούγιας.

 

 

Βίντεο από Korinthostv.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση