Κορωνοϊός - Live: Oι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για σκληρό lockdown σε Θεσσαλονίκη και άλλες 13 περιοχές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 18:06 Κορωνοϊός - Live: Oι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για σκληρό lockdown σε Θεσσαλονίκη και άλλες 13 περιοχές

Ανακοινώνονται τα νέα μέτρα σε όλη τη χώρα από τον Νίκο Χαρδαλιά, στην επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό

Σε εξέλιξη είναι η σημερινή ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για τον κορωνοϊό από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Δίπλα του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, για να ανακοινώσει τις επόμενες κινήσεις της Πολιτείας έτσι ώστε να αναχαιτιστεί το τρίτο κύμα της πανδημίας.

Όπως όλα δείχνουν, κλείδωσε το lockdown από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων σε νέες 14 περιοχές της χώρας, καθώς επικρατεί ιδιαίτερη ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, τα οποία σήμερα έφτασαν τα 2.702.

Ειδικότερα, η αυστηρή καραντίνα αναμένεται να εφαρμοστεί σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Λευκάδα, Αρκαδία, Φθιώτιδα, Κορινθία, Αργολίδα, Χίο, Σάμο, Λευκάδα, Θεσπρωτία, Βοιωτία και Αιτωλοακαρνανία.

Αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί ότι σε Αττική και Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινήσει να ισχύει από τις 7 το απόγευμα και όχι από τις 6 που είναι σήμερα, ενώ θα λήξει η απαγόρευση στις 7 το πρωί, από τις 5 το πρωί που ισχύει τις καθημερινές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση