Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: LIVE η ενημέρωση Χαρδαλιά με νέα μέτρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 18:04 Κορωνοϊός: LIVE η ενημέρωση Χαρδαλιά με νέα μέτρα

Ζωντανή εικόνα από όσα λέει ο Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής. Ποιες περιοχές πάνε… στο βαθύ κόκκινο. Η ανησυχία των ειδικών, το εν ισχύ σκληρό lockdown και όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

Παρασκευή, 05.03.2021, σήμερα και όπως κάθε Παρασκευή, ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώνει ζωντανά για το πώς κινείται ο κορονοϊός, την ώρα που ο ΕΟΔΥ έχει ήδη ανακοινώσει 2.215 νέα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα τις τελευταίες 24 ώρες, με την διασπορά να είναι ξανά εκτεταμμένη και την Αττική να «δεινοπαθεί» με 1.057 νέες μολύνσεις.

Με ολόκληρη τη χώρα στο κόκκινο ή το «βαθύ κόκκινο», η ανησυχία εντείνεται και το πιο πιθανό είναι σήμερα να ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς και νέες περιοχές οι οποίες θα ενταχθούν στο «βαθύ κόκκινο». Στο καθεστώς του σκληρού lockdown, δηλαδή, στο οποίο βρίσκεται ήδη από χθες η Αττική, η Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται και η Βάνα Παπαευαγγέλου, αλλά και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Κορωνοϊός: Δείτε live εικόνα από όσα λέει ο Νίκος Χαρδαλιάς