Κούγιας για Λιγνάδη: Είναι μία υποθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 12:16 Κούγιας για Λιγνάδη: Είναι μία υποθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος

Αναφορά - καταγγελία σε βάρος της 19ης τακτικής ανακρίτριας κατέθεσε στην επιθεωρήτρια αρεοπαγίτη ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Την κατηγορεί για παράβαση καθήκοντος καθώς, όπως υποστηρίζει, σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών που πρέπει να εξεταστούν από την αρεοπαγίτη επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, κ. Ζαμπέτα Στράτα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι σκοπεύει να στραφεί με μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά των εισαγγελέων και του ανακριτή που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Ο κ. Κούγιας επιτέθηκε και πάλι κατά των μαρτύρων και μηνυτών λέγοντας: «Είναι μία υποθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλουν το Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογες σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια...».

Αναφερόμενος στον Δημ. Λιγνάδη σημείωσε πως: «Είναι αθώος άνθρωπος ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τροπο είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, ότι δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης καθώς και ότι αποδέχεται ως πραγματικές τις μαρτυρίες αναξιόπιστων ατόμων. «Στόχος ειναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν ειναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίας χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος».

Της Άννας Κανδύλη

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση