Συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για τον ξυλοδαρμό του 27χρονου αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 10:32 Συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για τον ξυλοδαρμό του 27χρονου αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Χούλιγκαν μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Αττικής οι δύο νέοι συλληφθέντες. Ο ένας είχε συλληφθεί και για την επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Στο «παιχνίδι» των συλλήψεων και η Αντιτρομοκρατική. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες εντός της ημέρας. 

Συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του 27χρονου αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Οι συλλήψεις έγιναν από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τα ξημερώματα και οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι ήταν μέσα σε αυτούς που πήραν μέρος στα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (9/3), τα οποία κατέληξαν στον σοβαρό τραυματισμό του 27χρονου Άγγελου.

Πρόκειται για ένα 22χρονο και ένα 23χρονο, και οι δύο οπαδοί μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Αττικής.Μάλιστα, ο ένας είχε συλληφθεί και για τη επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις συνολικά και σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας θα υπάρξουν και άλλες.

Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ο περιβόητος «Ινδιάνος», ο άνδρας που έτρεξε και άρπαξε τον 27χρονο αστυνομικό από το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε για να καταλήξει στον άγριο ξυλοδαρμό του. Πρόκειται για έναν 30χρονο Ελληνο-ιρακινό σεσημασμένο για ναρκωτικά, ο οποίος συνελήφθη στην αποθήκη που εργαζόταν στη Μαγούλα Αττικής το απόγευμα της Τετάρτης και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Click4more: Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο άνδρας που «γκρέμισε» τον αστυνομικό

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ταυτοποίηση του περιβόητου «Ινδιάνου» έγινε από το οπτικό υλικό που έβαλαν στο μικροσκόπιο οι αστυνομικοί. Σημαντική όμως φέρεται να ήταν και η κατάθεση ενός ανθρώπου που φαίνεται να γνώριζε και την ταυτότητα του αλλά και τον τρόπο που ενεργεί.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση