Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: Μήνυση από την οικογένεια του βρέφους 37 ημερών που πέθανε στο Παίδων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 13:25 Κορωνοϊός: Μήνυση από την οικογένεια του βρέφους 37 ημερών που πέθανε στο Παίδων (φωτο αρχείου Reuters)

Μηνυτήρια αναφορά για τυχόν ευθύνες των γιατρών που παρακολουθούσαν το βρέφος που πέθανε από κορωνοϊό κατέθεσαν σήμερα στην εισαγγελία οι οικείοι του δια του δικηγόρου τους Αντώνη Σακαρούδη. Το βρέφος μόλις 37 ημερών ήταν διασωληνωμένο για 17 μέρες και κατέληξε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. 

Η οικογένεια ζητά να διερευνηθεί εάν υπήρξε ιατρική αμέλεια από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου παίδων στο οποίο νοσηλεύτηκε επί περίπου ένα μήνα το άτυχο βρέφος. 

«Η οικογένεια θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μάθεις να μάθεις τις αιτίες του θανάτου. Θέλουμε να μάθουμε αν υπήρξε ιατρική αμέλεια» ανέφερε εξερχόμενος της Εισαγγελίας Αθηνών ο δικηγόρος Αντώνης Σακαρούδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το νεότερο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Για το συγκεκριμένο βρέφος είχε μιλήσει βαθιά συγκινημένος ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: newsit.gr