Συγκλονίζει η γιαγιά του δίχρονου που το ανέσυρε από το βαρέλι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 11:21 Συγκλονίζει η γιαγιά του δίχρονου που το ανέσυρε από το βαρέλι

Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει πως έγινε το κακό και πως η ίδια βρήκε το δίχρονο εγγονάκι της μέσα στο βαρέλι.

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει η γιαγιά που δίχρονου αγοριού που το απόγευμα της Τετάρτης έπεσε μέσα σε βαρέλι με ασβεστόνερο στη Λιγόρτυνο του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων στο Ηράκλειο,  και τώρα δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

H κ. Μαρία, με δάκρυα στα μάτια διηγείται πως έγινε το κακό και πως η ίδια βρήκε το δίχρονο εγγονάκι της μέσα στο βαρέλι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γιαγιά του παιδιού, ήταν εκείνη που είχε μαζί της το παιδί το πρόσεχε καθώς η μητέρα του έλειπε από το σπίτι.

Μάλιστα όπως είπε λίγο πριν γίνει το κακό, το παιδί παραλίγο να δεχτεί το δάγκωμα σκύλου κάτι το οποίο αν τελικά είχε γίνει δεν θα ακολουθούσαν όλες αυτές οι δραματικές στιγμές.

Κάποια στιγμή και ενώ το παιδί περιφερόταν ξέφυγε από την προσοχή της και η ίδια ξεκίνησε να το αναζητά αμέσως ενώ βγήκε και στη γειτονιά για να το εντοπίσει... Λίγη ώρα μετά ήρθε αντιμέτωπη με το σοκαριστικό γεγονός αντικρίζοντας το παιδί μέσα στο βαρέλι.

Ήταν εκείνη που το ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του και πίστεψε ότι ήταν νεκρό... Σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν τα όσα διαδραματίζονταν και οι γείτονες μην μπορώντας να πιστέψουν το συμβάν.

Μια γειτόνισσα και συγγενής με τον παππού του παιδιού είπε όλο το χωριό είναι συγκλονισμένο και προσεύχεται να γίνει το δεύτερο θαύμα για το μικρό αγόρι. περιέγραψε πως όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
 
Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως  πάπας πήγε στο σπίτι της οικογένειας, αφού θεωρούνταν δεδομένο πώς το παιδί είχε φύγει από τη ζωή.

Όλοι στο χωριό πλέον ελπίζουν και προσεύχονται το δίχρονο παιδί να τα καταφέρει και να βγει νικητής από αυτό το δύσκολο αγώνα που δίνει στο ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: cretalive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση