Καρέ καρέ η διάρρηξη σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στον Πειραιά – Άρπαξαν ό,τι βρήκαν και εξαφανίστηκαν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 22:26 Καρέ καρέ η διάρρηξη σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στον Πειραιά – Άρπαξαν ό,τι βρήκαν και εξαφανίστηκαν

Κινηματογραφική διάρρηξη σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη στον Πειραιά. Δεν χρειάστηκαν παραπάνω από 1′ λεπτό για να σηκώσουν κινητά τελευταίας τεχνολογίας κι όχι μόνο…

Πειραιάς, 03.00 τα ξημερώματα. Πέντε διαρρήκτες με έναν σιδερολοστό ανεβάζουν τα ρολά ενός καταστήματος με κινητά. Τα ανεβάζουν τόσο ώστε να συρθούν από κάτω. Σπάνε τη γυάλινη πόρτα και εισβάλουν στο κατάστημα, όπως φαίνεται από το βίντεο των καμερών ασφαλείας, το οποίο αποκάλυψε το MEGA.

Στα χέρια τους κρατούν δύο πλαστικά τελάρα για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία. Βάζουν στόχο τις γυάλινες προθήκες με τα ακριβά κινητά. Όταν διαπιστώνουν πως δεν μπορούν να τις ανοίξουν, αρχίζουν να τις σπάνε με τον λοστό.

Σε δευτερόλεπτα αρπάζουν τουλάχιστον 20 κινητά αξίας πάνω από 14.000 ευρώ!

Ένας από τους πέντε δράστες τρέχει και ανοίγει το συρτάρι του γραφείου, ψάχνοντας για χρήματα. Εκεί βρίσκει ό,τι έχουν αφήσει οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης από τις εισπράξεις της ημέρας.

Σε δευτερόλεπτα φτάνει και δεύτερος διαρρήκτης.

Εντοπίζουν ακόμη και την κερματοθήκη, την βγάζουν από το συρτάρι, τη βάζουν πάνω στο γραφείο, αρπάζουν μια χούφτα κέρματα και φεύγουν.

Η διάρρηξη διήρκεσε 40 με 50” δευτερόλεπτα.

Όμως, το συνολικό κόστος της ζημιάς, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, μπορεί να φτάσει και τα 20.000 ευρώ!

Οι εικόνες του κλειστού κυκλώματος έχουν ήδη παραδοθεί στην αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA:   

πηγή: MEGA

Προσαρμοσμένη αναζήτηση