Μητσοτάκης: Προαναγγέλλει σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου και κατηγορεί Τσίπρα για «υγειονομικό σαμποτάζ»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 21:06 Μητσοτάκης: Προαναγγέλλει σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου και κατηγορεί Τσίπρα για «υγειονομικό σαμποτάζ»

Τους πυλώνες της στρατηγικής της Κυβέρνησης το αμέσως επόμενο διάστημα, στη μάχη κατά της πανδημίας, ξεδιπλώνει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής». Παράλληλα, δίνει πράσινο φως για επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, ενώ επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για υπονόμευση της μάχης κατά της πανδημίας.

Ο πρώτος πυλώνας είναι η περαιτέρω ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. και covid testing σε πιο εκτεταμένη κλίμακα δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Βήμα της Κυριακής», και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα διστάσει να επιτάξει και ιδιωτικές μονάδες υγείας αν χρειαστεί.

Ο δεύτερος πυλώνας, όπως εξηγεί ο ίδιος, «είναι η μερική αποσυμπίεση της κοινωνίας με μέτρα που θα δίνουν στους πολίτες μια ανάσα ελευθερίας. Και στη συνέχεια, με ρυθμίσεις που θα απελευθερώνουν προσεκτικά οικονομικές δραστηριότητες».

«Πρώτο βήμα, το σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου», προσθέτει ο Πρωθυπουργός, εκτιμώντας ότι οι πολίτες θα εκτιμήσουν αυτή τη «βαλβίδα εκτόνωσης» και θα πεισθούν, όπως σημειώνει, να επανέλθουν στην τήρηση των κανόνων «που έχουν ατονήσει».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση