Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το τέρας της πισίνας αυτοαποκαλύπτεται - Όλη η κατάθεση του 74χρονου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 14:22 Το τέρας της πισίνας αυτοαποκαλύπτεται - Όλη η κατάθεση του 74χρονου

Προκαλεί και εξοργίζει με την κατάθεσή του ο 74χρονος Θ.Α., αφού ξεπερνώντας ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό, έρχεται να υποστηρίξει με ανήκουστες εκφράσεις ότι τάχα οι μικρές κολυμβήτριες του γυμναστικού συλλόγου Περιστερίου, του ζητούσαν να τις κάνει «μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» και εκείνος … ευχαρίστως προσφερόταν για να τις «βοηθήσει» προκειμένου να αποφύγουν τυχόν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες στο μέλλον.

Αίσθηση πάντως προκαλεί και η αναφορά του όταν μια απ’ τις μαθήτριες του εκμυστηρεύτηκε –όπως ο ίδιος υποστηρίζει- ότι φασώνεται στον ύπνο της και με εκείνον να την συμβουλεύει πως μάλλον «φταίει ο θυροειδής της!»

Το newsit.gr έχει στη διάθεσή του όλα όσα υποστήριξε με κάθε λεπτομέρεια ο 74χρονος που συνήθιζε να εμφανίζεται με μαγιό στην πισίνα και μάλιστα να προσεγγίζει με «πατρική στοργή» μαθήτριες της 5ης και της 6ης τάξης του δημοτικού σχολείου. Κάποιες μάλιστα απ’ αυτές τις πηγαινοέφερνε με το αυτοκίνητό του στην προπόνηση αφού είχε καταφέρει να κερδίσει με το άδολο ενδιαφέρον του, την εμπιστοσύνη των οικογενειών τους.

Τις ρωτούσε πρώτα αν «σοκάρονται»

«Κάποιες φορές που ήμασταν μόνοι μας στο αυτοκίνητο, επειδή είχε αποκτήσει θάρρος αλλά κυρίως εμπιστοσύνη θα έλεγα, μου έκανε διάφορες ερωτήσεις γύρω από θέματα σεξουαλικά και εγώ προσπαθούσα τον πρώτο καιρό να την πείσω να μιλάει για τέτοια θέματα με τη μητέρα της. Μέχρι που μου είπε πως κάποια στιγμή τη ρώτησε και η απάντηση ήταν ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις, θα σου τα μάθει ο άντρας σου όταν γίνεις 22 ή 23 χρονών. Η απορία της ήταν ότι αυτή πρέπει να είναι παντρεμένη στα 22 ή στα 23 της χρόνια και εγώ αναγκαζόμουν εκ των πραγμάτων να της δώσω κάποια απάντηση αλλά την ρωτούσα όμως αν αυτά που θα της πω θα την σοκάρουν και εκείνη μου απαντούσε «όχι». Εγώ της έλεγα από ότι θυμάμαι, ότι μ@λ@κας είναι αυτός που αυτοικανοποιείται, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα. Μια άλλη φορά με ρώτησε αν οι γυναίκες χ@νουν και εγώ της είπα «ναι βεβαίως και για αυτό μην βιάζεσαι να προσέχεις γιατί μπορεί να προκύψουν εγκυμοσύνες…». Κάποια στιγμή είχα στο τσαντάκι μου προφυλακτικά και της τα έδειξα για να της πω τι είναι και να προσέχει.

«Φταίει» ο θυροειδής

 Κάποια άλλη φορά μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν νιώθει κάποια συγκίνηση ή ικανοποίηση όταν είναι μόνη της και εγώ τη ρώτησα «μα καλά δεν σου έχει έρθει ποτέ η επιθυμία, ή ακόμα όταν είσαι μόνη σου στο μπάνιο;». Και εκείνη μου είπε «όχι» και εμένα τότε μου μπήκε στο μυαλό μήπως έχει κάποιο θέμα ορμονικό σαν αυτό που σας είπα είχε η κόρη της γυναίκας μου και της είπα «μακάρι να μπορούσα να σου έδειχνα για να σου φύγει η απορία». Γελώντας τα λέγαμε. Της συνέστησα να το πεις αυτό  στη μητέρα της και να το ψάξουν και για θυροειδή.

«Φασώνεσαι» γιατί σου λείπει το σεξ

Αυτά γινόντουσαν περίπου από το 2017 μέχρι το 2019 νομίζω. Ακόμη ένα που θέλω να γράψουμε είναι ότι την τελευταία φορά και το κυριολεκτώ, την τελευταία φορά που την πήρα να την γυρίσω στο σπίτι από προπόνηση με ρώτησε το εξής: «γιατί αυτή βλέπει τον τελευταίο καιρό όνειρα ότι φασώνεται με άτομα που στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση και γιατί μπορεί να της συμβαίνει αυτό και γιατί σε άλλες κοπέλες όχι», αυτή ήταν η απορία της και της είπα ότι ακριβώς εσένα σου λείπει ενώ στα άλλα κορίτσια δεν λείπει.

Με «κακολογούν» οι μαθήτριες 

Από κει και μετά, τα δύο αυτά κορίτσια είχαν πάρει την απόφαση να σταματήσουν το κολυμβητήριο και ουσιαστικά δεν τις ξαναείδα. Την … σε αντίθεση με την …  δεν την έχω ακουμπήσει ούτε στον ώμο. Όλα τα άλλα που λένε για εμένα είναι ψέματα. Ακόμη να σας πω, πως αυτά που έλεγα στην … για τα σεξουαλικά, τα έλεγα και σε άλλα παιδιά, τους έλεγα να προσέχουν και να μην βιάζονται και ότι προίκα τους είναι οι σπουδές τους όσο ψηλά φτάσουνε όπως και ο αθλητισμός. Για όλα αυτά που έχω πει πάντα ενημέρωνα και τη γυναίκα μου».  

«Άσχετοι» οι γονείς τους

Αίσθηση επίσης προκαλεί και ο απαξιωτικός τρόπος που εκφράζεται για τους γονείς των κοριτσιών όταν ο αξιωματικός του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής τον ρωτά: “Τα είχατε αναφέρει ποτέ στους γονείς των παιδιών;” Απάντηση: «Στους γονείς των παιδιών δεν έλεγα πολλά πράγματα για να μην τα μαλώσουν λόγω της ασχετοσύνης τους», καταλήγει με περισσό θράσος ο 74χρονος που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για τα «κατορθώματά» του.

Την δράση του παιδόφιλου, κατήγγειλαν δύο 17χρονα σήμερα κορίτσια ότι είχα πέσει θύματά του όταν ήταν 10 ετών, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως ότι συνέβη, έγινε σε μεγαλύτερη ηλικία. Τις έβαζε μάλιστα να βλέπουν σπίτι του και πορνογραφικό υλικό και ενώ στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους. Ως δικαιολογία, για την επίσκεψη στο σπίτι του έλεγε πως διαθέτει μια σπάνια αποτελεσματική κρέμα αποτρίχωσης.

Βασίλης Χήτος
Πηγή: newsit.gr