Χειροπέδες στον Πακιστανό που κατηγορείται για τη σεξουαλική επίθεση στη Δέσποινα Πλατανάκη - Έζησε εφιάλτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 21:32 Χειροπέδες στον Πακιστανό που κατηγορείται για τη σεξουαλική επίθεση στη Δέσποινα Πλατανάκη - Έζησε εφιάλτη

Στο τμήμα έχει κληθεί και μία ακόμα κοπέλα η οποία φέρεται να έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον ίδιο ύποπτο

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης που δέχθηκε νωρίς το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Δέσποινα Πλατανάκη, στο πιο κεντρικό σημείο της Ιεράπετρας, κοντά στο παλιό δημαρχείο, μία ανάσα από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ο νεαρός Πακιστανός ο οποίος φέρεται ως ο βασικός ύποπτος μετά την καταγγελία της γυναίκας έχει προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο Τμήμα κλήθηκε και η Δέσποινα Πλατανάκη - η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της - για τη διαδικασία της αναγνώρισης.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι στο τμήμα έχει κληθεί και μία ακόμα κοπέλα η οποία φέρεται να έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον ίδιο ύποπτο.

Ο νεαρός Πακιστανός συνελήφθη και κρατείται δοικητικά για απέλαση.

Τι λέει η μητέρα της γυναίκας

Η Δέσποινα Πλατανάκη παλεύει ακόμα να διαχειριστεί το ισχυρό σοκ που έχει υποστεί μετά την άγρια σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε.

Στο πλευρό της βρίσκεται διαρκώς η οικογένεια της που προσπαθεί να την στηρίξει ψυχολογικά και να της δώσει δύναμη ώστε να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα αν δεν περνούσε από το σημείο ένας άνδρας με το ποδήλατο του, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε το σκηνικό της επίθεσης και άκουσε τις φωνές της Δέσποινας, έτρεξε να βοηθήσει την κοπέλα. Ο δράστης της επίθεσης το έβαλε στα πόδια και εκείνος τον κυνήγησε.

"Είχε Άγιο!" είπε συγκλονισμένη στο Cretalive η μητέρα της. "Η κόρη μου έφαγε πολύ ξύλο από τον δράστη. Τη χτύπησε σε όλο το σώμα και στο πρόσωπο. Τράβηξε τα ρούχα της. Την στιγμή που έβγαλε το μαχαίρι εμφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος με το ποδήλατο, ο οποίος έτρεξε να βοηθήσει. Επέστρεψε στο σημείο που ήταν η κόρη μου, είπε το όνομα του, την ρώτησε αν ήθελε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όλη η οικογένεια νιώθει ευγνωμοσύνη και θέλουμε πολύ να τον βρούμε για να τον ευχαριστήσουμε" ανέφερε.

Σε σχέση με την τραυματική εμπειρία που βίωσε η κόρη της, περιέγραψε ότι το κατάστημα που διατηρεί η Δέσποινα (η οποία είναι γνωστή ως η πρώτη γυναίκα μπαρμπέρης-έχουν γίνει μάλιστα σχετικά αφιερώματα) βρίσκεται δίπλα από μίνι-μάρκετ που αποτελεί στέκι αλλοδαπών.

Την Παρασκευή, πριν από το κλείσιμο, μπήκε στο κουρείο ένας Πακιστανός και τής ζήτησε να περιποιηθεί το μούσι του. Εκείνη προσπάθησε να του εξηγήσει στα αγγλικά ότι σε λίγο θα έκλεινε και δεν μπορούσε να τον εξυπηρετήσει. "Ο Πακιστανός άρχισε τότε να βογκάει και να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Η κόρη μου αντέδρασε, φώναξε, και εκείνος αποχώρησε από το μαγαζί". Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η κοπέλα δεν έδωσε περαιτέρω σημασία και βαρύτητα στο συμβάν.

Όταν αργότερα έκλεισε το μαγαζί, κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητο της, κοντά στο σπίτι της μητέρας της απ’ όπου θα περνούσε στην συνέχεια. Όπως προαναφέρθηκε, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε κεντρικό σημείο, κοντά στο παλιό δημαρχείο και στο Αστυνομικό Τμήμα.

Τότε ήταν που δέχθηκε την επίθεση η κοπέλα. Ο δράστης την ξυλοκόπησε και έφθασε στο σημείο να τραβήξει και μαχαίρι, ευτυχώς όμως περνούσε ο άνδρας με το ποδήλατο, ο σωτήρας της.

κρητη

Όπως τονίζεται, υπάρχει αξιοποιήσιμο υλικό από κάμερες ασφαλείας τόσο από το σημείο της επίθεσης όσο και από κατάστημα δίπλα στο δικό της. Υποστηρίζεται ότι ο δράστης της επίθεσης είναι το ίδιο πρόσωπο με το άτομο που είχε μπει νωρίτερα στο μαγαζί της. Πλέον τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της αναμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα των ερευνών της Αστυνομίας για την σύλληψη του δράστη.

Η Δέσποινα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, φοράει κολλάρο στο λαιμό και νάρθηκα στη μύτη, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να φανεί δυνατή. Μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή.

ΠΗΓΗ cretalive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση