Πως θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες το Πάσχα συζήτησαν Μητσοτάκης - Ιερώνυμος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 16:10 Πως θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες το Πάσχα συζήτησαν Μητσοτάκης - Ιερώνυμος

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη πέρασε το πρωί της Παρασκευής (26.03.2021) ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Το κλίμα στη συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ήταν καλό. Οι δυο άνδρες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, την εξέλιξη της πανδημίας και την υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της και η συνάντηση, σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, έγινε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών τους.

Αυτό… επισήμως. Γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως τη συζήτηση που είχαν πρωθυπουργός και Αρχιεπίσκοπος απασχόλησε και το πως θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες το Πάσχα.

Σχεδόν 40 μέρες απομένουν έως το Πάσχα και η συζήτηση για το αν φέτος θα γιορτάσουμε με… «κανονικότητα» ή όπως πέρυσι, έχει «ανάψει».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απόφαση δεν έχει ληφθεί. Το πως θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες το Πάσχα θα καθοριστεί από την επιδημιολογική εικόνα εκείνης της περιόδου αλλά και από τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

Φωτογραφίες: intime / Γ.Τ. Πρωθυπουργού/ Δημήτρης Παπαμήτσος

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση