Τραγωδία στο Σχιστό: "Μόνο εγώ ξέρω τι αντίκρισαν τα μάτια μου" - Συγκλονίζει η 20χρονη που επέζησε από το τροχαίο [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 00:02 Τραγωδία στο Σχιστό: "Μόνο εγώ ξέρω τι αντίκρισαν τα μάτια μου" - Συγκλονίζει η 20χρονη που επέζησε από το τροχαίο [Βίντεο]

Η 20χρονη επέβαινε στο όχημα που ανετράπη στο θανατηφόρο τροχαίο στο Σχιστό, όμως ήταν η μόνη που φορούσε τη ζώνη της και αυτό της έσωσε τη ζωή

Συγκλονίζουν τα λόγια της 20χρονης κοπέλας που επέζησε από το φριχτό τροχαίο στο Σχιστό, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία νεαρά παιδιά.

Η παρέα των τεσσάρων κινούμταν με κατεύθυνση το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Στη λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του αριθμού 98, στο ρεύμα καθόδου, το αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε μια προστατευτική μπαριέρα, εκσφενδονίστηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου επίσης υπάρχουν μπαριέρες, σύρθηκε περίπου για 100 μέτρα και ακινητοποιήθηκε. Ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο, το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, αναφέρουν ότι από τη σύγκρουση, τα τρία άτομα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, εκτινάχθηκαν από το όχημα και βρέθηκαν στον δρόμο.

Η 20χρονη επέβαινε στο όχημα, όμως ήταν η μόνη που φορούσε τη ζώνη της και αυτό της έσωσε τη ζωή. Τώρα νοσηλεύεται στο Τζάνειο σε κατάσταση σοκ, αφού είδε τους φίλους της από τη μια στιγμή στην άλλη να σβήνουν στο οδόστρωμα. Έντρομη αλλά έχοντας τις αισθήσεις της άρχισε καλεί σε βοήθεια.

"Λυπάμαι πολύ για ό,τι αντίκρισαν τα μάτια μου γιατί μόνο εγώ ξέρω. Το σοκ είναι μεγάλο. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών και να φοράτε πάντα ζώνη, αυτός είναι ο λόγος που είμαι ακόμη εδώ. Καλό ταξίδι", αναφέρει σε ανάρτηση στο facebook.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με το Mega, φαίνεται ότι την ώρα που το όχημα χτύπησε αρχικά στις μπαριέρες η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ξεπερνούσε κατά πολύ τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνεται το σενάριαο να προσπαθούσε ο 22χρονος οδηγός να αποφύγει κάποιο προπορευόμενο όχημα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση