Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε συναγερμό οι Αρχές για θάνατο 65χρονης που είχε εμβολιαστεί μισή ώρα νωρίτερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 19:04 Σε συναγερμό οι Αρχές για θάνατο 65χρονης που είχε εμβολιαστεί μισή ώρα νωρίτερα

Ο θάνατος της 65χρoνης γυναίκας, που πριν μισή ώρα είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, έχει προκαλέσει ανησυχία

Σε συναγερμό οι Aρχές για θάνατο 65χρονης που είχε εμβολιαστεί μισή ώρα νωρίτερα κατά του κορωνοϊού. Η είδηση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις υγιειονομικές αρχές.

Ο θάνατος της 65χρoνης γυναίκας που πριν μισή ώρα είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον, έχει προκαλέσει ανησυχία και οι ειδικοί ερευνούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος. Αν και δεν προκύπτει φυσικά ότι υπάρχει καμία σύνδεση του θανάτου με τον εμβολιασμό, είναι προφανές ότι η χρονική σύμπτωση προκάλεσε ανησυχία και το θέμα ερευνάται.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή στην άτυχη γυναίκα για να ανακαλυφθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της.

Να σημειωθεί εδώ ότι προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη που οφείλεται ο ξαφνικός θάνατος της που βύθισε στο πένθος τους οικείους της.

Ήδη σύμφωνα με το HealthReport.gr έχει ενημερωθεί η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ο ΕΟΦ και η πολιτική ηγεσία του υπ. Υγείας. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Mega περαστικοί βρήκαν την άτυχη γυναίκα, 20 λεπτά αφότου είχε κάνει το εμβόλιο, χωρίς τις αισθήσεις της σε πάρκο δίπλα στο Κέντρο Υγείας.

Τη μετέφεραν κατευθείαν μέσω στο Κέντρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

πηγή: thetoc.gr