Υπόθεση τραυματιοφορέα στο Παίδων - Πατέρας ανήλικης: "Έπαθα σοκ, πήγαμε το παιδί για εξετάσεις"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 16:22 Υπόθεση τραυματιοφορέα στο Παίδων - Πατέρας ανήλικης: "Έπαθα σοκ, πήγαμε το παιδί για εξετάσεις" (φωτο intime)

Ο πατέρας της επτάχρονης, η οποία έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο την ίδια ημέρα που τοποθετούνται οι καταγγελίες για ασέλγεια από τον τραυματιοφορέα στο "Παίδων", μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star.

Ο πατέρας της ανήλικης υπέστη μεγάλο σοκ όταν κατάλαβε σε ποιον άνθρωπο αναφέρονταν οι καταγγελίες, καθώς τον είχε συναντήσει την ημέρα εισαγωγής της κόρης του. "Είδαμε τον τραυματιοφορέα μέσα στο ασανσέρ. Μόλις μάθαμε τι έγινε, πήγαμε το παιδί για εξετάσεις σε ιατροδικαστή και ψυχολόγο" είπε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί είναι καλά και δεν έχει υποστεί κακοποίηση. Η οικογένεια πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε ότι "δεν είδε κάτι, που να τους τραβήξει την περιέργεια". "Στην ατυχία μας ήμασταν τυχεροί γιατί δεν πειράχτηκε το παιδί" είπε τέλος ο πατέρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος τραυματιοφορέας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δύο ανήλικα κορίτσια, προφυλακίστηκε την Τετάρτη ενώ εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του τραυματιοφορέα

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι πρώτες καταγγελίες έγιναν στις 29 Ιανουαρίου από μια αναισθησιολόγο και την επιμελήτριά της.

Κατήγγειλαν ότι ο τραυματιοφορέας κακοποίησε δύο παιδιά ενώ εκείνα ήταν ναρκωμένα.

Σύμφωνα με τις ίδιες, το ένα παιδί αιμορραγούσε, ενώ ίχνη αίματος υπήρχαν και σε ένα από τα γάντια που φορούσε ο τραυματιοφορέας.

Ο εργαζόμενος στο νοσοκομείο Παίδων, συνελήφθη στο σπίτι του στους Αμπελοκήπους και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Πηγές: Star, thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση