Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθη 83χρονος που βίαζε επί χρόνια την εγγονή του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 12:13 Συνελήφθη 83χρονος που βίαζε επί χρόνια την εγγονή του (φωτο intime)

Σήμερα η κοπέλα είναι 17 ετών και την όπλισε με θάρρος να μιλήσει το ελληνικό MeToo - Ο παππούς συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στον ανακριτή.

Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έπεσε 83χρονος ο οποίος βίαζε την 17χρονη σήμερα εγγονή του από τα 9 της χρόνια.

Ο ηλικιωμένος βιαστής συνταξιούχος του ΟΑΣΑ, εκτόνωνε τα αρρωστημένα του ένστικτα στο εγγονάκι του, παιδί της κόρης του με το κοριτσάκι να υπομένει το μάρτύριο, καθώς ο φόβος και η ντροπή κρατούσαν το στομα του κλειστό.

Τελευταία επίθεση έγινε το 2017 όταν το παιδί ηταν 13 ετών με αποτέλεσμα να αντιδράσει και έκτοτε να σταματήσει οποιαδήποτε επαφή με τον διεστραμμένο συγγενή της. Το κοριτσάκι, αποφάσισε μετά απο τόσα χρόνια να μιλήσει στους αξιωματικούς του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και να σπάσει τη σιωπή της μετά απο όλα οσα έβλεπε στην τηλεόραση για το ελληνικό #metoo.

Αρχικά μάλιστα το εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της προσωπο και στη συνέχεια στους γονείς της με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε καταγγελία στο Ανηλίκων και ο ηλικιωμένος βιαστής να συλληφθεί την Παρασκευή και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σήμερα λίγο μετά τις 12 αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Ανακριτή.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA