Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ήταν θέμα τιμής»: Αμετανόητος ο 72χρονος που σκότωσε στην Κυπαρισσία τον 39χρονο για τον «φουσκωμένο» λογαριασμό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 19:47 «Ήταν θέμα τιμής»: Αμετανόητος ο 72χρονος που σκότωσε στην Κυπαρισσία τον 39χρονο για τον «φουσκωμένο» λογαριασμό

Καμία μεταμέλεια από τον 72χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο στην Κυπαρισσία για τον… φουσκωμένο λογαριασμό. Παραιτήθηκε του δικαιώματος δικηγόρου υπεράσπισης. Συγκλονιστική μαρτυρία…  

Όχι απλά δεν  δείχνει μεταμέλεια για την πράξη του, αλλά ο 72χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε με το περίστροφό του, τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής στην Κυπαρισσία, επειδή ο  λογαριασμός ήταν «φουσκωμένος» και ήθελε να λύσει το συμβόλαιό του με την εταιρεία κινητής, συνεχίζει να λέει πως ήταν θέμα… τιμής!

Ο 72χρονος δράστης θα απολογηθεί την Παρασκευή (9/4) στις 12:00 για την αποτρόπαια πράξη του ενώ παραιτήθηκε του δικαιώματός του να έχει δικηγόρο υπεράσπισης. Έχει ζητήσει μάλιστα να του επιβληθεί η ανώτερη ποινή που προβλέπεται.

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία κατοίκου της Κυπαρισσίας η οποία μίλησε στον Alpha, για τα όσα είδαν τα μάτια της και τις τελευταίες στιγμές του άτυχου πατέρα.

«Βλέπω το δράστη να βγαίνει με το όπλο στα χέρια και να λέει στον Κωνσταντίνο “τώρα που σε σκότωσα πάρε τηλέφωνο την αστυνομία που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις”. Συνέχισε να κάνει βόλτες γύρω από το αμάξι μου. Δεν έβγαινα μήπως πυροβολήσει κι εμένα.

Μόλις έφυγε μπήκα μέσα στο μαγαζί και ρώτησα παιδιά χτύπησε κάποιος. Πήγα πίσω από τον πάγκο βρήκα τον Κωνσταντίνο και προσπάθησα να του δώσω κουράγιο. Έπιανα σφυγμό, μέχρι τι στιγμή που τον βάλαμε στο φορείο. Εκεί είδα ότι δεν είχε σφυγμό».

πηγή: gazzetta.gr