Γιώργος Καραϊβάζ: Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο σε κλίμα σπαρακτικό (video)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 14:29 Γιώργος Καραϊβάζ: Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο σε κλίμα σπαρακτικό (video)

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Στις 15.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλλίφυτο Δράμας, όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Η οικογένειά του ζήτησε από τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας να συνεχίσει την έρευνα για τη δολοφονία του. «Η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μη γίνει αφορμή οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι να φοβηθούν και να σταματήσουν το ερευνητικό τους έργο, αλλά αντίθετα να γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα προσπαθούν και θα αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Στο μεταξύ, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί καταφτάνουν από το πρωί στο σπίτι της μητέρας του αδικοχαμένου δημοσιογράφου για να τη συλλυπηθούν. Λίγο μετά τη 13.00 έφτασε και η αδερφή του, όπου ζει μόνιμα στη Γερμανία.

Θείος του που μίλησε στο Open εμφανίστηκε συντετριμμένος. «Τον Γιώργο τον μεγαλώσαμε σε αυτή τη γειτονιά και ήταν ένα παιδί που βοηθούσε όπως μπορούσε. Αναρωτιόμαστε γιατί έγινε η δολοφονία. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο Γιώργος θα έχει αυτό το τέλος»

 

 

Ως έναν από τους πιο ευγενικούς, γενναιόδωρους και δοτικούς ανθρώπους περιγράφουν τον Γιώργο Καραϊβάζ όσοι τον γνώριζαν και μίλησαν στην κάμερα του Alpha.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση