Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση με καυστικό υγρό: Σε σοκ οι γείτονες της 25χρονης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 14:19 Επίθεση με καυστικό υγρό: Σε σοκ οι γείτονες της 25χρονης

Για μια κοπέλα η οποία δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή μαζί με το σύντροφο της, κάνουν λόγο στο newsit.gr οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην Κυψέλη που διαμένει η 25χρονη που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Η έγκυος κοπέλα που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με εγκαύματα στο πρόσωπο από καυστικό υγρό. Φαίνεται να έχει γλιτώσει την επέμβαση, καθώς οι γιατροί της θεωρούν ότι με συντηρητική αγωγή θα επουλωθούν τα τραύματα της.

Όπως λέει στο newsit.gr ένοικος της πολυκατοικίας στην Κυψέλη, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το γεγονός, ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την 25χρονη και το σύντροφο της.

«Είναι παιδιά με σεβασμό και από ό,τι γνωρίζω η κοπέλα είναι έγκυος. Μένουν εδώ δύο χρόνια κι από ότι ξέρω η κοπέλα δουλεύει σε μια εταιρία» λέει η ένοικος της πολυκατοικίας και προσθέτει: «Είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι και δεν έχουν άλλα παιδιά. Δεν ακούστηκαν ποτέ στην πολυκατοικία. Είναι ένα ζευγάρι που δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Δεν ακούσαμε ποτέ το παραμικρό, ούτε αντίλογο. Εκτιμώ τα παιδιά κι έχω πάθει σοκ όταν άκουσα τι έγινε. Την είδα πριν λίγες ημέρες. Μιλούσε στο κινητό της. Είπαμε καλημέρα».

Το χρονικό του θρίλερ 

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την επίθεση που δέχτηκε η 25χρονη γυναίκα, έγκυος στον τέταρτο μήνα. Όπως κατήγγειλε, ένας άνδρας της έβαλε πανί με καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στη συνέχεια μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. 

Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό επί της οδού Ηπείρου, στην Κυψέλη, κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής. Πρόκειται για μια περιοχή που είναι αρκετά απομονωμένη και μάλιστα η επίθεση σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης έγινε μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής (11.04.2021) προς τη Δευτέρα, ώρα που είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας. Είναι η περιοχή που είναι στα σύνορα της Κυψέλης με το Γαλάτσι. 

Όπως είπε η ίδια ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο το πανί με το καυστικό υγρό. 

Δεν είναι γνωστό, ακόμα, ακριβώς τι υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης σε βάρος της άτυχης γυναίκας. 

Η γυναίκα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και θα πάρει εξιτήριο αφού πρώτα εξεταστεί και από γυναικολόγο λόγω της εγκυμοσύνης της. Η 25χρονη έχει ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία. 

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια γύρω από αυτή την υπόθεση. Από το να ήταν μια τυχαία επίθεση κάποιου μανιακού, από πράξη αντεκδίκησης μέχρι και ερωτική αντιζηλία. Επίσης, δεν έχουν καταλήξει ακόμα τι είδους καυστικό υγρό χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. 

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Πηγή: newsit.gr