Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Χωρίστηκαν οι δράστες;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 23:48 Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Χωρίστηκαν οι δράστες; Φωτογραφία από: Star

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας και «γεννά» ερωτήματα αναφορικά με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Το βίντεο, που ήδη βέβαια εξετάζεται από τις Αρχές, έχει τραβηχτεί στην οδό Αγίου Δημητρίου, η οποία και βρίσκεται κοντά στο σημείο της εκτέλεσης. Στις εικόνες φαίνεται να περνά ένα σκουτεράκι, παρόμοιο με αυτό των δύο δολοφόνων.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και στις εικόνες που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται καθαρά πως στο μηχανάκι επιβαίνει μόνο ο οδηγός, τα ρούχα του οποίου είναι παρόμοια με αυτά τους ενός εκ των δολοφόνων.

Οι Αρχές, λοιπόν, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους επιβάτες να κατέβηκε και ο άλλος να συνέχισε μόνος του τη διαδρομή με το μηχανάκι.

Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να τρέχει προς το σημείο της εκτέλεσης, το ίδιο σημείο όπου είχαν περάσει λίγο πριν οι δολοφόνοι.

Δύο σημάδια από βολίδες σε τοίχο και μπαλκόνι

Απέναντι από το σημείο της επίθεσης, βρίσκεται η πολυκατοικία όπου βρέθηκαν χθες δύο τρύπες από βολίδες. Την ώρα της δολοφονίας, μια γυναίκα μαγείρευε στο διαμέρισμά της που είναι στον πρώτο όροφο και σε απόσταση 30 μέτρων από το παρκάκι.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Πηγή: Star.