Τραγωδία στην Κρήτη: Ζευγάρι βρέθηκε σε χαντάκι - Νεκρός ο άνδρας, σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 20:29 Τραγωδία στην Κρήτη: Ζευγάρι βρέθηκε σε χαντάκι - Νεκρός ο άνδρας, σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα

Το ζευγάρι από την Κρήτη επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Οι οικογένειές τους αναζητούσαν τις τελευταίες δυο ημέρες.

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης αποκαλύφθηκε σήμερα αργά στο μεσημέρι.

Ένα ζευγάρι, το οποίο οι οικογένειές τους αναζητούσε εντοπίστηκε να κείτεται μέσα σε χαντάκι επί του βόρειου οδικού άξονα Κρήτης στο ύψος του Μπαλί Ρεθύμνου. Πρόκειται για έναν 42χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός και την Ουκρανή σύζυγό του, η κατάσταση της οποίας χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Έμειναν χωρίς βοήθεια για ημέρες

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το άτυχο ζευγάρι, το οποίο διέμενε στην Ιεράπετρα, εντόπισε πρώτος ένας φίλος του, ο οποίος αναζητούσε τα ίχνη των δύο ατόμων τα οποία είχαν αρκετές ημέρες να επικοινωνήσουν με τους οικείους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Ηράκλειο, γεγονός που δείχνει πως το ζευγάρι επέστρεφε από το Ρέθυμνο, γεγονός που ήξεραν οι φίλοι τους οι οποίοι και κινητοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο τμήμα του ΒΟΑΚ στην προσπάθεια αναζήτησής του.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, όταν ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του, απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πηλίου όπου και διαμένει, αναφέροντας πως από την περασμένη Δευτέρα δεν είχε επικοινωνήσει με τον 42χρονο γιο του και την 32χρονη νύφη του. Άμεσα δόθηκε σήμα στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης οι οποίες ξεκίνησαν την αναζήτηση

Τελικά το ζευγάρι εντοπίστηκε σε έναν γκρεμό καθώς η μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν, έφυγε από την πορεία της. Ο 42χρονος εντοπίστηκε νεκρός, ενώ η κοπέλα - με καταγωγή από την Ουκρανία - ήταν σε μια συστάδα θάμνων, με σοβαρά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι αστυνομικές αρχές, ερευνούν το συμβάν, ενώ η κοπέλα νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση