Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγωδία στη Νέα Ερυθραία: Απεγκλώβισαν ηλικιωμένο ζευγάρι από φλεγόμενο σπίτι - Νεκρός ο γιος τους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 23:53 Τραγωδία στη Νέα Ερυθραία: Απεγκλώβισαν ηλικιωμένο ζευγάρι από φλεγόμενο σπίτι - Νεκρός ο γιος τους Φωτογραφία: Newsit.gr

Από την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκε πρώτα η ηλικιωμένη με αναπνευστικά προβλήματα, στη συνέχεια ο σύζυγός της και δυστυχώς ο 40χρονος γιος τους βρέθηκε νεκρός.

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Νέα Ερυθραία ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διώροφη οικία επί της οδού Μικράς Ασίας.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν πρώτα να απεγκλωβίσουν από το φλεγόμενο σπίτι την ηλικιωμένη μητέρα της οικογένειας, η οποία αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μεταφέρει σε νοσοκομείο, στη συνέχεια κατάφεραν να εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν τον σύζυγό της, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όμως δυστυχώς λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρός ο 40χρονος γιος τους.

Η φωτιά περιορίστηκε σχετικά σύντομα και τέθηκε υπό έλεγχο ενώ στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και εθελοντές πυροσβέστες που έσπευσαν να συνδράμουν. Έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να διενεργηθεί από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

 

 

πηγή: news247.gr