Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρήτη: 100 ώρες περίμενε τραυματισμένη για βοήθεια δίπλα στον νεκρό σύντροφό της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 23:16 Κρήτη: 100 ώρες περίμενε τραυματισμένη για βοήθεια δίπλα στον νεκρό σύντροφό της

Σοκαριστικά είναι όσα έρχονται στο φως για το τροχαίο που έγινε στην Κρήτη και στέρησε τη ζωή στον 42χρονο Νάθαν ενώ στο νοσοκομείο, παραμένει σε σοβαρή κατάσταση, η σύντροφός του.

Όπως δημοσιεύει το creta24, ο θάνατος του 42χρονου Νάθαν επήλθε μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη. Κάτι που σημαίνει πως η σύντροφός του, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή τουλάχιστον 100 ώρες, καθώς αυτό που θεωρείται πιθανό είναι το τροχαίο να σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του προκλήθηκε από γενική καταπληξία οφειλούμενη σε κακώσεις σπλάχνων κοιλίας. Αυτό ήταν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής.

Αυτό σημαίνει πως ο θάνατος του 42χρονου δεν ήταν ακαριαίος, κάτι που ενισχύει το σενάριο που θέλει τον 42χρονο να έχει βγάλει μόνος του το κράνος του, το οποίο βρέθηκε ακριβώς δίπλα του.

Η 32χρονη παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων με κακώσεις σε όλο της το σώμα και κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις καθώς και κατάγματα στα άκρα. Το πρωί της Δευτέρας οι γονείς του 42χρονου Νάθαν αναμένεται να φτάσουν στην Κρήτη.