Έγκλημα στο Κορωπί: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που σκότωσε τον γιο του (pics)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 12:50 Έγκλημα στο Κορωπί: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που σκότωσε τον γιο του (pics)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 76χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του στο Κορωπί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άνδρες καυγάδιζαν συχνά εξαιτίας των προβλημάτων αλκοολισμού του 48χρονου και αυτό έγινε και την Δευτέρα που σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία. 

Σε βάρος του 76χρονου αναμένεται να ασκηθεί δίωξη και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε φωτογραφίες από τα δικαστήρια:

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας 

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας (19/4) στην οδό Αναγνώστου, στο Κορωπί. Ο 76χρονος άνδρας λογομάχησε με τον 48χρονο γιο του. Ήταν έξω στην αυλή όταν ξαφνικά πήρε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε στην κοιλιά. 

Καταλαβαίνοντας τι είχε κάνει πήρε ο ίδιος την αστυνομία και είπε: «σκότωσα τον γιο μου ελάτε να με συλλάβετε». 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άνδρες καυγάδιζαν συχνά εξαιτίας των προβλημάτων αλκοολισμού του 48χρονου και αυτό έγινε και σήμερα. Το θύμα ήταν πατέρας δυο παιδιών και διαζευγμένος και έμενε στο ίδιο σπίτι με τον πατέρα του και τον αδερφό του. 

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση