Θρίλερ στη Βούλα: Νεκρός νεαρός σεφ - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 09:45 Θρίλερ στη Βούλα: Νεκρός νεαρός σεφ - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Θρίλερ σε εξέλιξη στη Βούλα καθώς οι αρχές ερευνούν μια υπόθεση θανάτου που είναι καλυμμένη από πέπλο μυστηρίου. Συγκεκριμένα ένας 31χρονος σεφ άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι που εργαζόταν στην περιοχή.

Το συμβάν σύμφωνα ΕΡΤ συνέβη το βράδυ της Τρίτης με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να καλεί την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ να εντοπίζει τον άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ο σεφ εντοπίστηκε σε έναν καναπέ

Ο 31χρονος εργαζόταν στο οίκημα ως σεφ και όπως είπε ο ιδιοκτήτης, εκείνος κι ένας φίλος του ήταν στο γκαράζ του σπιτιού και όταν ανέβηκαν τον εντόπισαν σε αυτή την κατάσταση στον καναπέ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το θύμα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και, δυστυχώς, όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Κατά την έρευνα στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Παράλληλα, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές καθώς είχε καταδικαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ, προ 15ετίας. Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

Πηγή: debater.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση