Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με υπόμνημα κατέθεσε ο γνωστός ηθοποιός - Ο λόγος στον εισαγγελέα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 16:02 Με υπόμνημα κατέθεσε ο γνωστός ηθοποιός - Ο λόγος στον εισαγγελέα (φωτο intime)

Έγγραφο υπόμνημα κατέθεσε δια των συνηγόρων του στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται σε βάρος του ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος έχει κληθεί από τον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο να δώσει εξηγήσεις για ένα βιασμό και δύο απόπειρες.

Σε αυτό το δικονομικό στάδιο ο γνωστός κωμικός πρωταγωνιστής είχε δικαίωμα να καταθέσει υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων στον εισαγγελέα χωρίς να προσέλθει ο ίδιος ενώπιον του. Και αυτό ακριβώς επέλεξε ο γνωστός ηθοποιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός πρότεινε να εξεταστούν συγκεκριμένα πρόσωπα ως μάρτυρες. Μάλιστα, ήδη από το πρωί εξετάζεται μία γυναίκα η οποία αναφέρεται στο χαρακτήρα και τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Στη συνέχεια δια του συνηγόρου του κατατέθηκε το υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων στο οποίο απαντά στις τρεις καταγγελίες σε βάρος του. Στην πρώτη με χρόνο τέλεσης το 2008, έχει καταγγελθεί βιασμός, ενώ στις άλλες δύο που αφορούν στα έτη 2010 και 2014, οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να τις βιάσει.

Πλέον αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα, ο οποίος αφού μελετήσει τις έγγραφες εξηγήσεις του κωμικού ηθοποιού, θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση ή μη ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού.

Πηγή: newsit.gr