Μεϊμαράκης: «Ουδέποτε υπήρξε πρόταση ή συμφωνία με Τσίπρα για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 22:54 Μεϊμαράκης: «Ουδέποτε υπήρξε πρόταση ή συμφωνία με Τσίπρα για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπόσχεται αποκαλύψεις «που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά μιας πολιτικής ζωής που παρακμάζει και βυθίζει τη χώρα σε πρωτοφανές τέλμα και αδιέξοδο» και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διαψεύδει.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν με πρόσφατο άρθρο του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στον ιστότοπο iskra.gr, στο οποίο έδωσε μια πρώτη γεύση των όσων θα αναφέρει στο βιβλίο του «Η Μεγάλη Προδοσία».

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει η αναφορά πως ο τότε πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας «για να καθησυχάσει τη Ν.Δ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και να “κλειδώσει” την ψήφο τους στη βουλή για το τρίτο μνημόνιο… είχε αποδεχθεί άτυπη συμφωνία μαζί τους πως θα προχωρούσαν σε συγκυβέρνηση…».

Η φράση αυτή ήταν η αφορμή ώστε ο τότε πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης να διαψεύσει σήμερα –μέσω συνεργατών του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ– τα όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ταυτόχρονα τα σχετικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με συνεργάτες του κ. Μεϊμάράκη, «ουδέποτε υπήρξε πρόταση ή συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση