Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που ακολούθησε νεαρή στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 18:11 Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που ακολούθησε νεαρή στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη

Ο άνδρας που φέρεται να ακολούθησε τη νεαρή κοπέλα μέχρι την είσοδο του σπιτιού της κρατείται

Μια καταγγελία που έγινε μέσω των social media και στην αστυνομία, είδε το “φως της δημοσιότητας” καθώς μια νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη ανέφερε πως ένας άνδρας την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας που μένει και ευτυχώς κατάφερε να μπει αμέσως στην πολυκατοικία χωρίς να συμβεί κάτι κακό.

Η Δανάη Ακριβιάδου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, το βίντεο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει η πολυκατοικία που μένει, και σε αυτό βλέπουμε έναν νεαρό άνδρα να πλησιάζει προς την πόρτα και φαίνεται να είναι εκτεθειμένο στο μόριο του.

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

Η ανάρτηση της ανέφερε συγκεκριμένα:

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.
Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.
Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.
Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Δείτε την ανάρτηση της κοπέλας:

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας και κρατείται

Μετά την καταγγελία που έκανε η κοπέλα – η οποία τρόμαξε απίστευτα από το περιστατικό- στο ΑΤ της Νέας Σμύρνης, οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν να “χτενίζουν” την περιοχή και εντόπισαν έναν άνδρα που κυκλοφορούσε στην ίδια περιοχή.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος είναι Έλληνας, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του ενώ αναμένεται να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Πλέον κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.

Παράλληλα, ερευνάται η εμπλοκή του σε άλλα περιστατικά τα οποία έχουν σημειωθεί και αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.

πηγή: debater.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση