Στο πειθαρχικό ο οδηγός λεωφορείου μετά τη ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 18:05 Στο πειθαρχικό ο οδηγός λεωφορείου μετά τη ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη
Το συμβάν έγινε τις προηγούμενες μέρες στη γραμμά Α 11 και έκανε το γύρο του διαδικτύου
Στο βίντεο που κατέγραψε το sputniknews.gr ο οδηγός του λεωφορείου ακούγεται να λέει στον αλλοδαπό «σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ», αναγκάζοντάς τον να παραχωρήσει πλέον τη δική του θέση, καθώς την κενή θέση δίπλα του, είχε προλάβει να πάρει ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος την ώρα του διαπληκτισμού, έσπρωξε τον αλλοδαπό και έκατσε στο κάθισμα.
 

Πειθαρχικές διαδικασίες ξεκίνησε ο ΟΣΥ για τον οδηγό λεωφορείου που απαίτησε με απαράδεκτο ύφος από μετανάστη επιβάτη να σηκωθεί από τη θέση του για να καθήσει σε αυτή μια Ελληνίδα. Μάλιστα ο ΟΣΥ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα:

Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο, στο οποίο φέρεται εργαζόμενος της Ο.ΣΥ. Α.Ε. να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρείας, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της και διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι βασικός στόχος της είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού και ενημερώνει ότι σε περιπτώσεις, όπως η ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρείας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση