Γλυκά Νερά: Τα κρίσιμα ερωτήματα που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες – Αυτές είναι οι τρεις «αδερφές» ληστείες που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 22:08 Γλυκά Νερά: Τα κρίσιμα ερωτήματα που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες – Αυτές είναι οι τρεις «αδερφές» ληστείες που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο»

Η μανία των αδίστακτων ληστών αλλά και η μεθοδολογία που χρησιμοποίησαν για να μπουν στο σπίτι της άτυχης οικογένειας στα Γλυκά Νερά, είναι τα δύο στοιχεία που όπως φαίνεται, οδηγούν σιγά σιγά τους αστυνομικούς, πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών. 

Των ανθρώπων που δε δίστασαν να σκοτώσουν την 20χρονη μητέρα δίπλα στο μωρό της, να κρεμάσουν τον άτυχο σκύλο της οικογένειας και να παρατήσουν δεμένο τον σύζυγο, παρόλο που από την πρώτη στιγμή, ο πιλότος τους είπε πού έκρυβε τα λεφτά του, ζητώντας να μην τους πειράξουν. Μάταια…

Τα κρίσιμα ερωτήματα

Σύμφωνα με το MEGA ανάμεσα στα στοιχεία που εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί είναι:

– Η γλώσσα που μιλούσαν μεταξύ τους οι δράστες, η οποία σύμφωνα με τον άτυχο πατέρα της οικογένειας δεν ήταν μόνο η ελληνική.

– Γιατί χρησιμοποίησαν τόση βία ενώ τα θύματα τους αποκάλυψαν από την αρχή πού κρύβουν τα θύματά τους. 

– Γιατί σκότωσαν την 20χρονη μητέρα ενώ το ζευγάρι ήταν συνεργάσιμο. 

– Γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν το συγκεκριμένο σπίτι. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, μάλλον μπήκαν τυχαία, καθώς το σενάριο να υπήρχε πληροφοριοδότης, απομακρύνεται όσο περνούν οι μέρες…

– Γιατί άφησαν πίσω ζωντανό τον πιλότο ενώ μπορεί να τους αναγνωρίσει. Υπάρχει πάντως και η υποψία, ότι ίσως οι δράστες να θεωρούσαν πως και εκείνος ήταν νεκρός και για αυτό δεν γύρισαν να τον αποτελειώσουν.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί, ψάχνουν ανάμεσα σε άλλες υποθέσεις, κακοποιούς που έχουν δράσει με την ίδια σκληρότητα ή έχουν χρησιμοποιήσει τις ίδιες μεθόδους. Κι ίσως έτσι, φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Αυτές είναι οι 3 παλαιότερες ληστείες που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» 

Υπάρχουν 3 ληστείες στην περιοχή της Αττικής, οι οποίες έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών. Σε αυτές, οι ληστές είχαν την ίδια μεθοδολογία με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στα Γλυκά Νερά. 

Αυτές οι 3 ληστείες έχουν γίνει από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι τις 15 Απριλίου, στο Κορωπί, την Αρτέμιδα και την Αγία Παρασκευή. 

Και στις 3 αυτές περιπτώσεις οι δράστες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο. Οι δράστες ήταν τρεις. Έδεσαν τα θύματά τους για να τα πιέσουν να τους αποκαλύψουν πού κρύβουν τα λεφτά τους. Και στις 3 περιπτώσεις, οι δράστες, άσκησαν υπέρμετρη βία…

Οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στην Αλβανική μαφία ή σε Γεωργιανούς μαφιόζους. 

Κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον ενός από τους δράστες στα Γλυκά Νερά

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να “μιλήσουν” και τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι αστυνομικοί συγκρίνουν τα δείγματα που βρήκαν στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, με παλαιότερα δείγματα από σεσημασμένους κακοποιούς άλλων εγκλημάτων. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, ήδη οι αστυνομικοί είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον ενός εκ των δραστών που ήταν μέσα στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά…

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση