Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γλυκά Νερά: «Καυτή» η ανάσα της ΕΛΑΣ για τους δολοφόνους – «Μάτια» σε 30 σκληρούς ποινικούς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 23:30 Γλυκά Νερά: «Καυτή» η ανάσα της ΕΛΑΣ για τους δολοφόνους – «Μάτια» σε 30 σκληρούς ποινικούς

Όλο και περισσότερο μακραίνει η λίστα των υπόπτων ποινικών που ερευνούν οι διωκτικές αρχές για τυχόν εμπλοκή τους στη δολοφονία της Κάρολαϊν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει από το πρωί το newsit.gr, απόψε το βράδυ οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από το τμήμα διαρρηκτών θα είχαν φτάσει στη τελική μορφή της λίστας με τις ληστείες που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία τριετία και έχουν παρόμοια χαρακτηριστική με αυτή των Γλυκών Νερών.

Έτσι κι έγινε. Πριν λίγη ώρα οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξαν στο πού πρέπει να στρέψουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ερευνών. Από τις αρχικές 300 υποθέσεις που βγήκαν από τα συρτάρια και εξετάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια κατέληξαν σε δώδεκα από αυτές. Πρόκειται για ληστείες στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα και διεπράχθησαν με έντονη βιαιότητα.

Έτσι οι αστυνομικοί θα δουν σε αρχικό στάδιο πόσοι από τους 30 συγκεκριμένους σκληρούς ποινικούς παραμένουν ακόμα φυλακισμένοι. Όσοι από αυτούς είναι εκτός των σωφρονιστικών καταστημάτων θα εξεταστούν όσον αφορά το πού βρίσκονταν την ημέρα της δολοφονίας και κυρίως τις επίμαχες ώρες, από τις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης έως και τις έξι και μισή το πρωί της ίδιας ημέρας.

Γλυκά Νερά

Πώς έφτασαν στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά;
Την ίδια ώρα, στα Γλυκά Νερά και την ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται οι έρευνες για το πώς προσέγγισαν οι τρεις αδίστακτοι φονιάδες τη μεζονέτα του ζευγαριού. Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα άνδρες της ΕΛ. ΑΣ παραμένουν στην περιοχή και ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή του χώρους γύρω από το σπίτι μέσα στο οποίο εκτυλίχθηκε ένα από τα πιο βίαια εγκλήματα στα αστυνομικά χρονικά της χώρας μας. Όπως εκτιμούν, πλέον, οι αστυνομικοί, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι πεζοί, καθώς το όχημά τους ήταν αρκετά μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Προκειμένου να μην κινήσουν την υποψία κανενός κατοίκου της αραιοκατοικημένης περιοχής -με τη στάθμευση ενός αγνώστου οχήματος στους ερημικούς δρόμους- το άφησαν σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο. Έτσι, περπατώντας αθόρυβα κινήθηκαν μέσα από τα χωράφια και τα οικόπεδα που υπάρχουν στην περιοχή και έφτασαν στο παράθυρο του πίσω μέρος της οικίας, από όπου και εισέβαλαν κι εντός αυτής.

Αφού πραγματοποίησαν το ειδεχθές έγκλημά τους, στη συνέχεια αποχώρησαν και πάλι πεζοί. Έφτασαν στο αυτοκίνητό τους κι εξαφανίστηκαν όπως όλα δείχνουν προς περιοχή της δυτικής Αττικής.

Γλυκά Νερά

Λύγισαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης που μπήκαν πρώτοι μέσα στο σπίτι και έφτασαν στη σοφίτα της μεζονέτας που κείτονταν νεκρή η 20χρονη μητέρα, ενώ δίπλα της βρίσκονταν το 11 μηνών κοριτσάκι της και ο δεμένος και φιμωμένος σύζυγος της, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής τους στους συναδέλφους τους στο Ανθρωποκτονιών ξέσπασαν σε κλάματα όταν τους μετέφεραν τις εικόνες που αντίκρισαν. Ακόμα οι και οι έμπειροι αστυνομικοί λύγισαν μπροστά στη φρικιαστική εικόνα που αντίκρισαν…

πηγή: newsit.gr