Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διασωληνωμένη η 44χρονη με την θρόμβωση - Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Ο φάκελος της έχει σταλεί στον ΕΟΦ, για την τυχόν συσχέτιση με το εμβόλιο AstraZeneca

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 12:19 Διασωληνωμένη η 44χρονη με την θρόμβωση - Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Ο φάκελος της έχει σταλεί στον ΕΟΦ, για την τυχόν συσχέτιση με το εμβόλιο AstraZeneca

Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ περιγράφει την κατάσταση της υγείας της - Τι λέει για την συσχέτιση του εμβολίου με την εμφάνιση των θρόμβων.

"Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται η 44χρονη, η οποία εμφάνισε θρομβώσεις, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca", είπε στον ΑΝΤ1 ο Διοικητής του Νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Χαλκιαδάκης, δεν έχουν γίνει τα τεστ που απαιτούνται για να διαπιστωθεί ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή, όπως έχει δηλώσει από το Σάββατο ο σύζυγος της, ο οποίος δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι μίλησε στα τρία ανήλικα παιδιά τους και τους είπε ότι πρέπει να ετοιμάσουν την κηδεία της μητέρας τους.

Επισήμως δεν υπάρχει ακόμη συσχέτιση της βλάβης στην υγεία της γυναίκας με το εμβόλιο της AstraZeneca, είπε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, όπως φέρεται να ισχύει σύμφωνα με το προσωρινό πόρισμα του ΕΟΦ για τα άλλα δύο περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη, στην 47χρονη και στον 35χρονο, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1 για την περιπέτεια με την υγεία του.

Όπως είπε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, ο φάκελος της 44χρονης έχει σταλεί στον ΕΟΦ, προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση για την τυχόν συσχέτιση της βλάβης στην υγεία της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

πηγή: thetoc.gr