Στα Χανιά σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Θα μιλήσει στην εκδήλωση παρουσίασης του σχεδίου για τον ΒΟΑΚ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 09:03 Στα Χανιά σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Θα μιλήσει στην εκδήλωση παρουσίασης του σχεδίου για τον ΒΟΑΚ

Στα Χανιά βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα μιλήσει σήμερα στην εκδήλωση παρουσίασης του σχεδίου για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ). Η εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου θα γίνει στο Μεγάλο Αρσενάλι.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 19.30 θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά, στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώνεται για την παρουσίαση του έργου του ΒΟΑΚ.

Μαζί με τον πρωθυπουργό στα Χανιά βρίσκεται από χθες και ο υπουργός υποδομών Κώστας Καραμανλής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Zarpa News, στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σήμερα, το πρωί του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός θα παραστεί μαζί με όλη την οικογένεια Μητσοτάκη στο μνημόσυνο του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση