Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο 8χρονος που άρπαξε η μητέρα του από το σχολείο - Τι έγινε νωρίς το πρωί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 09:44 Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο 8χρονος που άρπαξε η μητέρα του από το σχολείο - Τι έγινε νωρίς το πρωί (φωτο intime)

Καλά στην υγεία του, ο 8χρονος Βασίλης τον οποίο πήρε χθες η μητέρα του από το σχολείο του στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.

Στο αστυνομικό τμήμα μετέφερε τον 8χρονο γιο της, η μητέρα που άρπαξε το παιδί από το σχολείο το μεσημέρι της Τετάρτης (02-06-2021) στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η μητέρα πήγε σήμερα στις 08.00 το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μαζί με τον γιο της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κινηθεί κάποια διαδικασία σε βάρος της μητέρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”, στη μία το μεσημέρι της Τετάρτης (2//6) η μητέρα του 8χρονου, παρέλαβε τον ανήλικο από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για τη γονική αρπαγή του ανήλικου και προχώρησε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά όλα όσα ακολούθησαν από χθες το μεσημέρι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση