Greek Mafia: Έρχονται συλλήψεις «νονών» της νύχτας - Δικογραφίες που «καίνε» με πληρωμένους εκτελεστές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 15:39 Greek Mafia: Έρχονται συλλήψεις  «νονών» της νύχτας - Δικογραφίες που «καίνε» με πληρωμένους εκτελεστές (φωτο intime)

Με «εκκίνηση» την … ματωμένη δικογραφία της ΕΥΠ, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ καταστρώνει σχέδιο για να οδηγήσει άμεσα στην δικαιοσύνη ομάδες «νονών» της νύχτας που αλληλοεξοντώνονται για το ποιος θα αναλάβει τα ηνία και τον απόλυτο έλεγχο περιοχών της Αθήνας και του Πειραιά, οι οποίες έχουν πολύ ψωμί…

Στις καλύτερες προβλέψεις, οι «εκκαθαρίσεις» θα ξεκινήσουν λίαν συντόμως και έχουν ήδη «κλειδωθεί» οι διευθύνσεις και τα  ονόματα των «διαδόχων» που συγκρούονται τελευταία μεταξύ τους μέχρις εσχάτων. Όπως αναφέρει αξιόπιστη πηγή στο newsit.gr, «μέχρι τώρα έχουν βρεθεί σοβαρά ενοχοποιητικά στοιχεία που θα οδηγήσουν προκαταβολικά μέλη της Greek Mafia στα σίδερα της φυλακής, στα πλαίσια της ανάκρισης-προφυλάκισης». 

Η ΕΥΠ δείχνει το δρόμο

Από την στιγμή που ανακινήθηκε και «έσκασε» η πολυσέλιδη αναφορά των μυστικών υπηρεσιών, μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί τέσσερα συμβόλαια θανάτου, τρία εκ των οποίων στη μέση του δρόμου και υπό το φως της ημέρας, σε κοινή θέα μπροστά σε ανυπεράσπιστους πολίτες. Είναι ενδεικτικό πως κυρίαρχος «αρχινονός» αυτής της έρευνας υπήρξε ο πρώτος απ’ τους δολοφονημένους, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατονομαστεί απ’ το Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής ως ο μεγαλύτερος προαγωγός της Αθήνας. Κι όμως επί σειρά ετών αυτός ως βασικός κατηγορούμενος «ξεγλιστρούσε» και δεν αντιμετώπισε τις ανάλογες συνέπειες των πράξεών του αλλά και όσες φορές χρειάστηκε να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού εμφανιζόταν ως «τουρίστας».

Η αναφορά των πρακτόρων που «στάζει» διαφθορά

Στην ίδια επίσης δικογραφία οι πράκτορες της ΕΥΠ, έχουν αποτυπώσει και με τον φωτογραφικό τους φακό, απόστρατο αξιωματικό που διετέλεσε διοικητής στην καλύτερη υπηρεσία και η οποία ανήκει διοικητικά στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται για ανώτατο αξιωματικό που στελέχωσε στην πορεία του και άλλη υπηρεσία. Και όμως με τις επισυναπτόμενες εικόνες στη δικογραφία της η ΕΥΠ, τον «έχει» να φέρεται ότι «συναλλάσσεται» σε αλσύλλιο της Φιλοθέης, με αρχηγικό μέλος της φερόμενης Αθηναϊκής Μαφίας που μετά γνώρισε βίαιο δολοφονικό θάνατο. Ο απόστρατος αυτός τώρα καλείται ως «πολίτης» να αντιμετωπίσει την κατηγορία της δωροδοκίας, σε δίκη που έχει προσδιοριστεί να γίνει άρον, άρον στο πλημμελειοδικείο Αθηνών στις 3 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, για την αποφυγή της παραγραφής των αδικημάτων. Στην ίδια κατηγορία –πάντα κατά την ΕΥΠ- ανήκουν άλλοι δυο πλέον απόστρατοι αξιωματικοί.

«Ακουμπούν» και την διακίνηση κοκαΐνης

Έτσι με  διαδικασίες εξπρές οδηγούνται στη δικαιοσύνη εγκληματικές ομάδες που έχουν αναλάβει τα ηνία στον έλεγχο της λεγόμενης Αθηναϊκής νύχτας. Η έλευση του κ. Χρυσοχοΐδη στο γραφείο του εισαγγελέα κ. Βασίλη Πλιώτα, σύμφωνα με τις ευοίωνες [;] προβλέψεις στελεχών της αστυνομίας, θα αποτελέσει  στην ουσία την  αρχή του τέλους για την «αποκαθήλωση» των κάθε λογής κακοποιών στοιχείων που λυμαίνονται ολόκληρες  γειτονιές. Συμμορίες που με επίφαση την «προστασία» και την «φύλαξη» έχουν διεισδύσει και στην … ακριβή πιάτσα της κοκαΐνης, αναλαμβάνοντας στην ουσία το πιο σημαντικό μέρος της διακίνησης σε «πελάτες» της πρωτεύουσας, μέχρι του σημείου να κάνουν και κατ’ οίκον διανομή -υπό τη μορφή ντελίβερι- σε μαγαζιά και σπίτια απ’ την Γλυφάδα μέχρι την Εκάλη. Και αυτό για να κρατούν οι «ηγέτες» τους την μερίδα του λέοντος και ταυτόχρονα να … συντηρούν με ψίχουλα τους «φουσκωτούς» υποτακτικούς τους. Είναι μέλη ομάδων που αποκομίζουν τεράστια κέρδη απ’ το λαθρεμπόριο τσιγάρων και καυσίμων, ενώ οι «αρχηγοί» τους ξεπλένουν το «μαύρο» χρήμα σε νομιμοφανείς επιχειρήσεις, όπως σε καταστήματα ρούχων και τροφίμων. 

Είχαν και «βιτρίνες» στη Μύκονο

Μάλιστα η τελευταία έκθεση που συνέταξε η ΕΥΠ, φανερώνει πως «βαρόνοι» της νύχτας, είχαν στήσει ορμητήριο και στην Μύκονο, ενώ έχοντας την απόλυτη κάλυψη τοπικού αξιωματικού, ίδρυσαν εταιρεία φύλαξης «υψηλών προσώπων» και διεκδικούσαν μερίδιο και στα ναρκωτικά που διακινούνται στο νησί τους θερινούς μήνες. Μάλιστα οι «βαρόνοι» της Μυκονιάτικης νύχτας –όπως μνημονεύεται στην έκθεση της ΕΥΠ- πέτυχαν να τοποθετήσουν στο νησί δικό τους υψηλόβαθμο αξιωματικό της αστυνομίας, που υποτίθεται πως κατέβηκε στις Κυκλάδες για να πατάξει την διαφθορά και την ανομία …

Βασίλης Χήτος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση