Πανελλήνιες: Στον «αέρα» την Τετάρτη λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 20:14 Πανελλήνιες: Στον «αέρα» την Τετάρτη λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ Φωτογραφία αρχείου: Intime

Και ξαφνικά… πρόβλημα με τις Πανελλήνιες -που ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 14.06.2021- εξαιτίας της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την προσεχή Τετάρτη, 16.06.2021.

Το πρόβλημα έρχεται λίγες ώρες μετά την έναρξη των Πανελλαδικών, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει απεργία για μεθαύριο, με αποτέλεσμα το όλο εγχείρημα να είναι «στον αέρα», αφού αν τελικά η απεργία γίνει, οι Πανελλήνιες δεν μπορούν να γίνουν κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η ΟΛΜΕ εντόπισε το πρόβλημα και έκανε συνεδρίαση, κατά την οποία οι παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ -λειτουργώντας υπεύθυνα- τόνισαν πως η απεργία δεν θα πρέπει να γίνει, ώστε να μην δημιουργηθεί ακόμα ένα πρόβλημα για τους χιλιάδες υποψηφίους, σε μια χρονιά που λόγω κορονοϊού… μόνο προβλήματα υπήρχαν.

Η ΑΔΕΔΥ δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημα των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ που λειτούργησαν με αίσθημα ευθύνης και πλέον βρισκόμαστε σε αναμονή για να δούμε τι θα συμβεί.

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση