Αγώνα για να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που παρασύρθηκε από μπουλντόζα στο ΑΠΘ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 12:40 Αγώνα για να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που παρασύρθηκε από μπουλντόζα στο ΑΠΘ

Αγώνα για να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που παρασύρθηκε από μπουλντόζα στο ΑΠΘ το βράδυ του Σαββάτου 12/6 σε κορωνοπάρτι.

Η μητέρα του 23χρονου μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου. Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του 23χρονου έκανε έκκληση να φυλάσσεται το ΑΠΘ, ώστε να μη γίνονται κορωνοπάρτι στους χώρους του και ότι, εάν υπήρχε φύλαξη, το παιδί της δεν θα ήταν τώρα σοβαρά τραυματισμένο, με τον φόβο να του κόψουν το πόδι.

Ο νεαρός, ενώ βρίσκονταν στο κορωνοπάρτι του Σαββάτου και υπό την επήρεια αλκοόλ έβαλε μπρος σκαπτικό μηχάνημα που βρήκε σε εργοτάξιο, το οποίο τον παρέσυρε, πολτοποιώντας το πόδι του κάτω από την ερπύστρια.

“Ο φίλος του -σε εισαγωγικά- βρήκε το σκαπτικό με τα κλειδιά επάνω, ανέβηκε, το έβαλε μπρος και τον πάτησε, τον πάτησε. Τον πάτησε η ερπύστρια. Όταν άκουσε τις τσιρίδες από τον πόνο γιατί το πολτοποιούσε το πόδι τότε κατάλαβα ότι πάτησε το παιδί μου και σταμάτησε. Η κατάσταση του ποδιού είναι σοβαρή. Είναι πολτοποιημένο το πόδι του από το μηρό μέχρι τη γάμπα κάτω”, ανέφερε η μητέρα του άτυχου νεαρού.

Τα κορωνοπάρτι έξω από το ΑΠΘ έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων που συγκεντρώνονται, πίνουν και χορεύουν μέχρι πρωίας. Τα εν λόγω πάρτι έχουν προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα, ενώ ήδη έχουν σημειωθεί περιστατικά εγκληματικότητας.

Η αστυνομία έχει προβεί σε τρεις συλλήψεις για τη φιέστα του Σαββάτου, που είχε αιματηρή κατάληξη.

Πηγή: debater.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση