AstraZeneca - Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί πέθανε η μητέρα τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 16:05 AstraZeneca - Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί πέθανε η μητέρα τους

"Ξεσπά" ο σύζυγος της 44χρονης από την Κρήτη που έπαθε θρόμβωση λίγο μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca και τελικά πέθανε.

Ο σύζυγός της, Μανώλης Κρυοβρυσανάκης μετά τη σύσταση της Επιτροπής να μην γίνεται το εμβόλιο της AstraZeneca σε άτομα κάτω των 60 ετών αποφάσισε να μιλήσει καθώς όπως είπε στον ΑΝΤ1 "δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κοροϊδία". Όπως υποστήριξε, "τώρα εγώ πώς να νιώσω εγώ που λένε να μην το κάνουν οι κάτω των 60; Είναι σαν να λένε δεν πειράζει που χάσαμε έναν άνθρωπο ή πέντε αφού γλίτωσαν άλλοι. Εγώ θέλω αυτό να το πουν στα παιδιά μου που λένε ότι λυπούνται... Τι λυπούνται; Εδώ και καιρό και εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν υπέρ των εμβολιασμών. Κάναμε αγώνα για τον εμβολιασμό. Και μας βάζουν στην ηλικία 40-44 ετών, μας έδωσαν αποκλειστικά αυτό το εμβόλιο, δεν μας έδωσαν το δικαίωμα επιλογής και τώρα ανερυθρίαστα λένε ότι το έκαναν αυτό γιατί δεν είχαν άλλα εμβόλια".

Ο σύζυγος της 44χρονης επίσης τόνισε ότι "το γεγονός ότι δεν είχαμε στην Ελλάδα πολλά κρούσματα και θανάτους οφείλεται στο ότι ο κόσμος ενημερωνόταν από το εξωτερικό όπου το εμβόλιο δεν γινόταν στις γυναίκες κάτω των 50 με αποτέλεσμα να μην πάνε πολλές γυναίκες και να σωθούν. Αλλιώς θα είχαμε τουλάχιστον 10-15 θανάτους όπως της γυναίκας μου. Η αλήθεια είναι ότι η κα Θεοδωρίδου αξιοπρεπέστατα μίλησε για τον θάνατο της γυναίκας μου. Αυτή τη στιγμή όμως, ομολογούν ότι έχουν κάνει ένα έγκλημα. Τουλάχιστον ένα".

Μιλώντας για την περίοδο που η σύζυγός του ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

"Ο αγώνας για τον εμβολιασμό χαλάει από τις παλινωδίες και τα λάθη της επιστημονικής κοινότητας. Αυτοί δημιουργούν τη σύγχυση" τόνισε ακόμη ο σύζυγος της 44χρονης.

Πηγή: ΑΝΤ1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση